• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tražite pristupačan Android - čekirajte ovaj model

Autor mondo.rs

Upoznajte Moto E5 Play - izuzetno pristupačan Android mobilni telefon.

 Tražite pristupačan Android - čekirajte ovaj model Izvor: mts

U pitanju je Dual SIM smartfon solidnih performansi, koji krasi veoma dobar ekran za ovu klasu i atraktivna cena. Moto E5 Play je namenjen onima, koji traže pouzdan i izdržljiv telefon iz nižeg cenovnog ranga. Pogledajte osnovne karakteristike ovog modela i proverite da li je on baš po vašoj meri.

Motorola Moto E5 play deluje kao daleko skuplji uređaj, nego što zapravo jeste, a ovaj utisak se stiče zahvaljujući pametnoj upotrebi kombinacije stakla i kvalitetne plastike prilikom izrade. Osim dobre izrade i kompaktnog dizajna, ovaj uređaj se može pohvaliti i baterijom od 2100 mAh. Ne možemo a da ne pomenemo i čitač otiska prsta, koji je diskretno uklopljen u prepoznatljivi Motorola logotip, smešten na poleđini telefona.

Uprkos pristupačnoj ceni, Moto E5 Play dolazi sa Max Vision ekranom od 5.3 inča, HD rezolucije. Ovaj uređaj pokreće četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon procesor, sa 1 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije, koju je moguće povećati do 128 GB i to korišćenjem microSD kartice.

Ljubitelji fotografije na raspolaganju imaju dve kamere, glavnu od osam megapiksela i prednju od pet megapiksela. Zahvaljujući automatskom unapređivanju, fotografije izgledaju bolje i u zatvorenom prostotu, pa čak i u slučajevima kada je napolju oblačno. Selfi kamera poseduje LED blic, koji doprinosi boljem kvalitetu selfija.

Ukoliko vam je budžet za kupovinu novog mobilnog telefona ograničen ili jednostavno tražite pristupačan smartfon, onda morate čekirati i Moto E5 Play.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS