• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najzad aplikacija manje - Messenger!

Autor mondo.rs

Messenger aplikacija se vraća u Facebook aplikaciju i biće deo Facebook platforme, kao i ranije.

 Najzad aplikacija manje - Messenger! Izvor: MONDO portal
Izvor: MONDO portal / Messenger / Facebook

Nakon pet godina, pošto je osamostalila aplikaciju Messenger za sve korisnike, Facebook kompanija je vraća u okvir Facebook aplikacije. Messenger-u će se pristupati preko poznatog dugmeta, ali se neće otvarati posebna aplikacija, nego će korisnici četovati u okviru Facebook aplikacije na iOS i Android sistemima (Facebook ukida sve aplikacije, uključujući Instagram, za Windows mobilne sisteme 30. aprila 2019).

Promena se već testira na nalozima nekih korisnika širom sveta, koji su i izvor ove vesti. Ovo znači da ćemo uskoro imati jednu aplikaciju manje, i to jednu od najzahtevnijih i najtromijih, koje Android pamti. Nije poznato kad će se promena tj. ugrađivanje Messenger-a u Facebook desiti za sve korisnike, ali je to nešto što je izvesno, preneo je The Verge.

Facebook vraćanjem Messenger opcija pod okrilje Facebook aplikacije želi da objedini sve adute platforme, koja je sad mnogo više, nego što je bila 2014. godine, kad je Messenger odvojen. Sad Facebook nudi opcije za plaćanje, slanje novca, razgovor sa botovima, a sve se to obavlja preko Messenger aplikacije. Da bi korisnik to sve radio brže i bolje, Facebook smatra da je ujedinjenje s Messenger aplikacijom najbolji izbor.

Pročitajte i ovo: Facebook priznao - prodajemo vaše podatke za novac!

Takođe, Messenger se vraća u Facebook i zbog činjenice, kako veruju upućen izvori, što će uskoro biti objedinjene sve čet platforme, koje Facebook ima - Instagram, WhatsApp i Messenger. Na taj način s jednog mesta korisniku će biti dostupno sve, uključujući sve platforme, bez napuštanja aplikacije.

Pretpostavlja se da će korisnici, koji budu želeli da koriste autonomni Messenger moći da nastave, ali ne i do kada, odnosno da li će samostalna Messenger aplikacija u nekom trenutku biti sklonjena iz prodavnica.

Da li vas raduje povratak Messenger-a u Facebook aplikaciju?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS