• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon, koji smo pokušali da uništimo se vraća! VIDEO

Autor mondo.rs

Force model se vraća još jači i sa još boljim specifikacijama!

MONDO MobIT je tokom 2018. napravio jedan od najzanimljivijih video priloga (skromni smo kad ovo kažemo) u kojem smo pokušali da uništimo model Motorola Moto Z2 Force - i nismo uspeli da ga uništimo! Dobra stvar je to što ćemo ovakav video verovatno moći da ponovimo, ali s novim smicalicama, već ove godine!

Motorola Moto Force se vraća, ovog puta kao Moto Z4 Force i imaće ojačano kućište, ali i najbolje trenutno dostupne opcije - najbrže punjenje, OLED ekran, Snapdragon 855 čipset i modularan dizajn, koji omogućava korišćenje bilo kod Moto Mod dodatka.

Motorola Z4 Force imaće i unapređenu kameru, formiranu od sočiva f/1.6 rezolucije 48 megapiksela sa Quad Bayer tehnologijom uz drugo f/1.8 ultraširokog ugla, rezolucije osam megapiksela. Treća kamera će biti telefoto, rezolucije osam megapiksela, aperture f/2.0. Selfi kamera će biti rezolucije 25 megapiksela, u notch isečku, baš kao na modelu Moto Z4, koji smo vam predstavili ranije.

GSMArena navodi da će cena u SAD na premijeri, koja bi mogla biti u junu ili avgustu biti oko 650 dolara, što bi bilo sasvim dovoljno da Moto Z4 Force probudi dodatno interesovanje kupaca za Motorola brend. Da li ćemo Moto Z4 Force videti i u Srbiji - računamo na to, ali još uvek čekamo zvaničnu potvrdu lokalne kancelarije.

Pratite nas za više detalja narednih dana.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS