• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena lista svih turbo igara za telefone

Autor mondo.rs

Nisu svi telefoni isti, neki imaju GPU Turbo, a nisu ni sve igre iste - ovo su igre, koje će raditi bolje, a trošiće manje baterije.

 Otkrivena lista svih turbo igara za telefone Izvor: MONDO / Huawei

GPU Turbo je tehnologija ubrzane grafičke obrade, koja značajno povećava efikasnost obrade grafike na podržanim mobilnim telefonima i time korisnicima nudi naprednije i brže iskorišćavanje gejming i grafičkih funkcija, ne samo za igranje igara, nego i za svakodnevnu upotrebu. Ono što je vrlo važno istaći, kad se radi o GPU Turbo tehnologiji, jeste to da ona povećava performanse uređaja tzv. “prelokacijom“ resursa hardvera i softvera zajedno i omogućava kvalitetnije igranje, uz istovremeno smanjeno trošenje baterije.

GPU Turbo 3.0 dostupan je na odabranim telefonima kompanije Huawei, a trenutno se može očekivati na modelu Huawei P30 Lite, koji ga, u okviru EMUI 9.1 ažuriranja, dobija i u Srbiji (putem softverske nadogradnje).

Nova grafička tehnologija omogući će Huawei P30 Lite telefonu da se istakne u svojoj klasi najboljim gejmerskim sposobnostima. Osim GPU Turbo 3.0 tehnologije korisnicima ovog modela je najveći saigrač u gejmingu zapravo Kirin 710 čipset, koji je posebno konfigurisan za fluidno igranje igara. Po performansama ovaj čipset je takmac Snapdragon 660, Exynos 9610 ili Helio P70 čipsetovima, od kojih je u Performance mode-u, koji se koristi tokom igranja brži.

Huawei je otkrio prvi put i celu listu igara, koje su GPU Turbo 3.0 kompatibilne, što znači da ove igre nakon ažuriranja na EMUI 9.1 sistem, sa kojim se nova tehnologija isporučuje, troše oko 10 odsto manje baterije u odnosu na GPU Turbo 2.0, a više resursa se uspešno pretvara u gejming snagu.

Igre, koje su na spisku su: Fortnite, Knives Out, Battle Bay, Crazy Taxi, Real Racing 3, Into the Dead 2, NBA 2K19, Dragon Nest M, Duel Links, PES 2019, DRAGON, BALL LEGENDS, FIFA Mobile, Free Fire, Minecraft, Helix, Plants vs. Zombie Heroes, Subway Surfers, Brawl Stars, Speed Drifters, Mobile Legends: Bang Bang, Vainglory, Arena of Valor, Rules of Survival, NBA 2K18, odnosno čak 25 igara u ovom trenutku!

Ova opcija će do kraja meseca početi da stiže na Huawei P30 Lite širom sveta, što znači - ovo leto će biti HOT, ali ne i vaš telefon, koji će ostati hladan i tokom najaktivnijih gejmerskih sesija!

Da biste proverili da li vam je dostupno EMUI 9.1 ažuriranje sa GPU Turbo-m 3.0 pratite ovu putanju: Podešavanja - Sistem - Ažuriranje softvera - Proverite ažuriranja.

Pišite nam o svojim gejming iskustvima sa GPU Turbo ažuriranjem - znamo da vas ima dosta među našim čitaocima!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS