• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milionske zarade poznatih na Instagramu! (FOTO)

Autor mondo.rs

Ne samo da ima jedan od najpraćenijih naloga na svetu, nego i zarađuje neverovatnu količinu novca od Instagram mreže. Ronaldo razbija, ali nije najjači!

Napadač Juventusa možda neće biti više na naslovnoj strani FIFA igre (oteo ga PES), ali je zato i zvanično lice, koje zarađuje najviše love od Instagram mreže. Sa više od 176 miliona pratilaca Kristijano Ronaldo je iza sebe ostavio zvezde kakve su Mesi, Lebron Džejms ili Kejti Peri, a zarada mu se samo povećava. Munjevito, piše portal as.

Analitički sajt Hopper, koji se bavi raznim statističkim podacima vezanim isključivo za Instagram mrežu, obračunao je i sačinio listu zarada među poznatima za 2019. godinu. Među sportistima Ronaldo je najskuplji i njegova Instagram objava prosečno košta gotovo DEVETSTO HILJADA EVRA! Iza njega je Nejmar, čija objava košta oko 650.000 evra, pa Mesi sa oko 585.000 evra.

Pročitajte i ovo: MILIONČE za 10 dana zahvaljujući slikama SVIH NAS!

U Top 10 su još nama poznata imena - Bekam i Lebron Džejms, koji uzimaju ispod 250.000 evra po objavi, a još manje Ronaldinjo, Ibrahimović, Suarez, Bejl i Koli.

Svetsku titulu najskuplje Instagram ličnosti drži najmlađa milijarderka na planeti, Kajli Džener, čija objava prosečno košta više od MILION EVRA, a prati je Arijana Grande, koja po objavi zarađuje nešto manje od miliona (da vam suza zaiskri, zar ne?!).

Listu Top 10 najplaćenijih “selebritija“ na Instagram-u zatvaraju Kim Kardašijan, Selena Gomez, Dvejn Džonson, Bijonse, Tejlor Svift, Džastin Biber i drugi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS