• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huawei ulaže još više u razvoj i istraživanja

Autor mondo.rs

Huawei skočio za 11 mesta na FORTUNE 500 listi za 2019. godinu.

 Huawei ulaže još više u razvoj i istraživanja Izvor: MONDO / Huawei

Nastavljajući višegodišnji trend rasta, Huawei se pozicionirao na 61. mestu na Fortune 500 listi za 2019. godinu. Ovogodišnje mesto, na kojem se brend nalazi, predstavlja skok za čak 11 mesta, u odnosu na prošlu godinu, i impresivnih 68 mesta u odnosu na 2017. godinu.

Fortune 500 lista rangira kompanije po ostvarenom prihodu i profitu, fokusirajući se na veličinu kompanije. Pozicija na Fortune 500 listi postala je važan pokazatelj, koji velike kompanije koriste kako bi odmeravale sopstvene snage, veličine i konkurentnost na međunarodnom nivou, što je parametar globalne ekonomije, koja prevazilazi sve granice, nacionalne i kulturološke razlike.

Unapređena pozicija na kojoj se nalazi kompanija Huawei je zaslužena, pokazujući porast prihoda od 22 odsto kao i profita od 27,5 odsto u odnosu na prošlu godinu. Ipak, snaga kompanije Huawei leži u nečem mnogo značajnijem. “Naš kontinuirani rast na Fortune 500 listi je još jedan od značajnih pokazatelja uspeha kompanije Huawei u 2019. godini. Posvećenost u isporuci najnovijih tehnologija našim korisnicima, sa fokusom na inovacije kroz posvećeno investiranje u istraživanje i razvoj, omogućilo nam je da uživamo u postignutim uspesima”, izjavio je Ričard Ju, direktor Huawei Consumer Business Group.

Ranije ove godine, kompanija Huawei našla se na 47. mestu ovogodišnje BrandZ Top 100 Liste Najvrednijih Svetskih Brendova, velikim delom zahvaljujući upravo inovacijama, kao što je napredni sistem kamera na Huawei P30 seriji; do sada neviđene inovacije ugrađene u Huawei Mate X pametni telefon, kao i iščekivani Huawei Mate 20 X telefon.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS