• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šestogodišnja YouTube milionerka loš primjer djeci

Autor mondo.rs

Video klipovi jedne od najpopularnijih video blogerki na svijetu uklonjeni su nakon reakcije policije zbog neprikladnog sadržaja.

Šestogodišnja južnokorejska zvijezda YouTube mreže Boram, koja ima više od 31 miliona pratilaca, kupila je ZGRADU u elitnom predgrađu Seula i to u vrijednosti od osam miliona dolara.

Boram ima dva YouTube kanala na koja kači svoj sadržaj - kanal posvećen igračkama sa 13,6 miliona i video blog sa 17,6 miliona pratilaca, prenosi Si-En-En. U jednom od svojih najpopularnijih klipova, koji je privukao više od 376 miliona pregleda, Boram je napravila nudle koristeći igračku plastičnu kuhinju i potom ih entuzijastično "posrkala" pred kamerom.

Međutim, pojedine njene objave izazivaju oštre kritike u Južnoj Koreji i drugim zemljama zbog vrijednosti koje mlađana Boram promoviše, pa su se neki građani Južne Koreje 2017. godine požalili nevladinoj organizaciji Save The children, strahujući da bi neki njeni klipovi mogli negativno da utiču na maloljetnike.

Posebno su bili zabrinuti zbog klipova na kojima Boram krade novčanik od svog tate i na kojima izgleda kao da vozi auto po putu.

Save The Children je po pregledu prijavio te snimke policiji, poslije čega su klipovi uklonjeni, a roditelji Boram su upozoreni da moraju više da vode računa o tome kakve vrijednosti promovišu na internetu.

šestogodišnja milijarderka
Izvor: YouTube/Boram Tube ToysReview

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS