• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekivano: Najbolji ekran među svim telefonima

Autor mondo.rs

Iako Apple često tvrdi da je retina neprevaziđena, znamo da se od ove kompanije očekuje da bude ona, koja postavlja standarde i DisplayMate to i dokazuje.

 Očekivano: Najbolji ekran među svim telefonima Izvor: MONDO / Marko Čavić

Od kada se vrše stručna merenja kvaliteta po utvrđenim normama DisplayMate se nametnuo kao pouzdan izvor, čija se merenja uzimaju kao industrijski standard. Tako Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ nakon, što je Galaxy Note 10+ 5G proglašen telefonom sa najboljom kamerom po Dxo Mark merenjima, dobijaju još jednu zvezdicu - atest da imaju i najbolji ekran trenutno na tržištu.

DisplayMate je pohvalio Dynamic AMOLED ekrane sa HDR10+ tehnologijom, njihovu kalibraciju, kvalitet boja i njihovu reprodukciju, ravnomernu i jaku osvetljenost, kao i kontrast i automatski menadžmet boje. Ovo poslednje znači da panel nije ograničen na nekoliko unapred određenih scenarija, po kojima se boje na ekranu reprodukuju, nego se to čini za svaki prikaz sadržaja pojedinačno, tako čineći da baš svaki sadržaj bude prikazan na pravi način.

Izmereno je čak i to da je Samsung zaista, kako je i rekao do 40 odsto smanjio prikaz štetnog plavog svetla bez gubitka kvaliteta prikaza. Ovo je bitno zbog manjeg zamaranja oka, tokom svakodnevne upotrebe, a posebno tokom noći.

Ekrani Galaxy Note 10+ i Note 10 telefona dobili su ocenu A+ i postavili 13 novih rekorda u smartfon kategoriji po pitanju kvaliteta prikaza. U poređenju sa ranijom Note 9 generacijom, ekran Note 10 generacije je do 25 odsto bolji u pojedinim kategorijama testiranja.

DisplayMate lista telefona sa najboljim ekranom:

- Samsung Galaxy Note 10+
- Samsung Galaxy S10+
- Apple iPhone XS Max
- Samsung Galaxy Note 9
- Samsung Galaxy S9+.

Sve detalje s Galaxy Note 10 i Note 10+ premijere u Njujorku, uključujući video uživo i više od 65 slika čeka vas na linku.

Javite nam svoje utiske o Galaxy Note 10 uređajima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS