• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram prevara: Nasjeli poznati, vi nemojte!

Autor mondo.rs

Nema ni riječi istine u ovoj Instagram objavi!

Jedno vrijeme je ovo bio slučaj sa Facebook mrežom - korisnici su nekakvim nespretno napisanim javnim proglasom pokušavali da zabrane mreži dijeljenje njihovih ličnih informacija i slika, video materijala i objava uopšte sa trećim stranama, korišćenje svega toga u reklamne i bilo koje druge svrhe, ali istina je da na taj način - kačenjem statusa, kojim se mreži, na čijim stranama se nešto kači - korisnik, ma koliko on bio slavan, zapravo ne može ništa da zabrani ili ograniči u bilo kom smislu.

Danas je takva situacija aktuelna na Instagram mreži, samo što su ovog puta nasjele mnoge slavne ličnosti - pjevačica P!nk, pjevač Ašer, glumica Džulija Roberts i mnogi drugi. Oni su na svojim Instagram profilima okačili “Zabranu Instagram mreži“, kojom ne dozvoljavaju da se bilo šta od njihovih objava, podataka i ličnih informacija dijeli s bilo kim drugim ili koristi u marketinške svrhe. Naravno, ovo je najobičnija glupost i time nisu baš ništa uradili da spriječe Instagram u namjeri da dijeli njihove podatke, ako to mreža želi da javno ili krišom uradi.

U poređenju sa “običnim“ korisnicima, poznate face su to uradile i dijelom zbog novca, jer ne žele da se njihovo ime koristi u bilo koje svrhe, koje oni nisu odobrili i za to dobili nadoknadu. Naravno, ni zbog mogućnosti da se desi neka loša situacija.

Dakle, ne nasjedajte na cirkularnu poruku o zabrani Instagram mreži, čiju sliku vidite u ovoj vijesti i koristite Instagram odgovorno, ne otkrivajte previše ni na slikama ni od svojih ličnih informacija. Naravno da će Instagram dijeliti neke vaše podatke - od toga mreža živi!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS