• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

350 TOP IGARA bez reklama za 5$ mesečno, šta kažete?!

Autor mondo.rs

Google ima nov servis, koji bi trebalo iz korena da promeni način na koji se igramo na Android uređajima - tabletima, telefonima, plejerima, televizorima i svim drugim.

 350 TOP IGARA bez reklama za 5$ mesečno, šta kažete?! Izvor: MONDO/Google

Google Play Pass je nov gejming premijum servis, koji u početnoj fazi obuhvata oko 350 igara, koje će korisnicima (prvo u SAD) biti ponuđene po ceni od pet dolara mesečno (4,99). Uz Play Pass igre neće imati kupovine kroz unutrašnji sistem (mikrotransakcije), neće imati reklame, neće koristiti ništa od privatnih podataka korisnika, kao što to čine “freemium“ igre i igrač će tokom trajanja pretplate moći da ih igra koliko god hoće.

Kompletan spisak igara je nemoguće ovde pomenuti, ali na njemu su, kako Google tvrdi “premijum igre, posebno izabrane da zadive sve igrače“. Svakog meseca će biti pravljene nove liste igara, u odnosu na nove naslove i one, koji su bili najpopularniji tokom prethodnog meseca. Trenutno, Google je posebno izdvojio naslove: Terraria, Monument Valley, Risk, Star Wars: Knights of the

Izvor: MONDO/Google

  Old Republic, AccuWeather, LIMBO, Lichtspeer, Mini Metro, Old Man’s Journey, dok će This War of Mine i Cytus stići kasnije tokom oktobra ili do kraja godine.

Play Pass će za prvu godinu korišćenja, uz ograničen broj dostupnih paketa, biti samo 1,99 dolara mesečno (ponuda traje do 10. oktobra), a svi korisnici će biti u mogućnosti da isprobaju Play Pass u trajanju do 10 dana bez nadoknade.

Play Pass je spominjan veće nekoliko puta ranije, mi smo svakako pisali o njemu, ali je zakasnio da se pojavi pre Apple ponude gotovo istog tipa, koji se zove Apple Arcade. Sve je slično, osim što je kompanija Apple odlučila da posebno ulaže u nove naslove, koji će biti isključivo Apple Arcade ekskluziva.

Nema podataka o tome kad bi Play Pass mogao da stigne do naših krajeva…

Introducing Google Play Pass
Izvor: Google Play


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS