• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eksplozija mobilnog telefona ubila djevojčicu!

Autor mondo.rs

Djevojčica umrla zbog teških povreda glave, koje je zadobila nakon eksplozije mobilnog telefona.

Tinejdžerka stara 14 godina iz Kazahstana umrla je nakon što je eksplodirao mobilni, koji je ostavila da se puni pored nje na jastuku dok je spavala, piše Daily Mail.

Alua Asetkizy Abzalbek zaspala je u svojoj seoskoj kući u Bastobeu slušajući muziku. Sledećeg jutra pronađena je mrtva, a pored nje na jastuku nalazio se mobilni, kojem je eksplodirala baterija. Iz policije su saopštili da je mobilni bio uključen u struju, a forenzičari su utvrdili da je eksplodirao u ranim jutarnjim satima zbog pregrijavanja pri punjenju.

Policija smatra da se radi o nesreći i da je djevojčica prilikom eksplozije zadobila teške povrede glave i umrla na licu mjesta. Vlasti nisu navele ko je proizvođač mobilnog telefona, prenosi index.hr.

O tome da telefon ne bi trebalo puniti prekomjerno, bez obzira na sve moderne tehnologije u samom uređaju i bateriji, koje danas postoje smo već pisali. Takođe, već smo pisali i o tome da ne bi trebalo spavati sa telefonom na ili ispod jastuka, pa koristimo ovu priliku da vas još jednom podsjetimo na obje stvari - shvatite to ozbiljno, jer nikad ne znate kad može da dođe do nesreće…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS