• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple predstavlja iPhone SE2, najjeftiniji iPhone dosad

Autor mondo.rs

Kompanija Apple će uskoro najaviti naslednika jednog od najpopularnijih iPhone uređaja ikad - iPhone SE 2.

 Apple predstavlja iPhone SE2, najjeftiniji iPhone dosad Izvor: Promo/Apple
Izvor: Promo/Apple

Još uvek ne znamo da li će Apple predstaviti iPhone SE2 ili će mu ime biti promenjeno, ali je definitivno, tvrde izvori iz industrije, da naslednik iPhone SE modela stiže.

iPhone SE je i dalje jedan od najprodavanijih telefona i verovatno najpopularniji iPhone do sada, mada to kompanija Apple nikad nije potvrdila. Svi, koji imaju iPhone SE ga obožavaju i osim baterije nisu imali nikakvih problema (nakon zamene baterije sve i dalje radi tip-top). Ipak, kako je iPhone SE predstavljen još u martu 2016. godine odavno je vreme da upoznamo naslednika.

Prema dosad dokazanom analitičaru Apple prilika na tržištu, Mingu Čiu Kuu, kompanija Apple najaviće iPhone SE2 u prvom tromesečju sledeće godine. Biće to praktično iPhone 8S, odnosno imaće izgled iPhone 8 telefona, ali većinu hardvera, koji imaju iPhone 11 telefoni, uključujući najmoćniji čipset na planeti (u 4G domenu), Apple Bionic A13.

Naravno, specifikacije neće biti “da vas oduvaju“, ali će biti taman dovoljne za narednih nekoliko godina kvalitetne upotrebe. Pričamo o 326 piksela po inču ekranu, LCD tipa, oko 3 GB RAM-a, 64 GB memorije, lightning portu, Touch ID dugmetu i kameri, koja je slična iPhone 11 po mogućnostima, ali će biti sa jednim sočivom, kao na iPhone 8, što se hardvera tiče.

Cena bi trebalo da krene od 399 dolara za bazični model i da ide do 449 dolara, koliko sad košta iPhone 8. iPhone SE2 bi trebalo da bude sledeći model iPhone 6 i iPhone 6S korisnika, koji ne žele fensi uređaje, kakvi su iPhone X, iPhone XS ili iPhone 11, ali žele nešto moćnije od iPhone 8 ponude. S obzirom na to da će iPhone SE2 biti kompaktniji, uz ekran od 4,7 inča, ali će imati noviji hardver, trebalo bi da bude taman pravi paket mogućnosti i kompromisa, koji su korisnici i kod modela iPhone SE voleli.

Šta biste vi voleli da vidite na budućem iPhone SE2 uređaju?


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS