• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donald Tramp želi da iskoristi snagu gejmera

Autor mondo.rs

Američki predsednik otvorio nalog na poslednjem mestu, na kojem biste pomislili da ćete ga videti - na gejming platformi!

Novo poznato lice na Twitch-u - američki predsednik Donald Tramp!

Striming platforma Twitch je još od svojih prvih dana zamišljena kao gejming platforma na kojoj bi igrači mogli da podele sa ostalima svoje umeće igranja i pri tom ih zabavljali.

Sa godinama, Twitch je sve više otvarao svoja vrata, pa su se pojavili i razni IRL strimovi, a dosta puta smo imali priliku da odgledamo čitave kultne serije, poput Doctor Who.

Sad je i politika pronašla svoje mesto na Twitch platformi, pošto 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, sad ima svoj Twitch kanal.

Naravno, da se ne radi o “lažnjaku” govori činjenica da je nalog verifikovan od strane platforme. Tramp na svom Twitch kanalu uživo prenosi mitinge, a nedavno je to bio miting u Mineapolisu, koji je pratilo nekoliko desetina hiljada ljudi.

U trenutku pisanja ove vesti, Play! Zine navodi da Tramp ima preko 67,000 pretplatnika, a brojka će definitivno rasti. Izgleda da predsednik pokušava da sebi obezbedi sledeći mandat i uz pomoć gejmera ili jednostavno prihvata nove trendove, kao njegov rival Berni Sanders.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS