• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Motorola nije želela da prođe kao Samsung (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Izbacili su na tržište telefon tek kad su bili sigurni da je potpuno spreman…

 Motorola nije želela da prođe kao Samsung (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO / Motorola

Kompanija Motorola ovih dana uživa u velikoj pažnji, koju joj ceo IT svet poklanja zbog najave RAZR 2019 preklopnog telefona sa savitljivim ekranom.

Motorola RAZR 2019 preuzeo je sve dobre karakteristike originalnog modela iz 2003. godine, ali je dodao Android OS i savitljivi ekran, kao nove “začine“ za 2019. godinu.

Zanimljivo je da je Motorola morala da osmisli potpuno novu preklopnu šarku, u koju je potom morala da ugradi novi sistem antena, a ekran je morao biti zaštićen tako da nema lufta ni sa jedne strane, a da to ne bude prepreka savijanju. Takođe, za razliku od Samsung rešenja - Motorola RAZR se preklapa u potpunosti i nema prostora između gornjeg i donjeg dela kad je telefon u sklopljenom stanju.

S obzirom na to da je ekran Galaxy Fold-a imao problema odmah nakon premijere, baš svi su se pitali da li će Motorola RAZR imati sličnih. PhoneArena je pitala baš to kompaniju Motorola i dobili su sledeći odgovor:

Nismo pustili Motorola RAZR na tržište sve dok nismo bili potpuno sigurni da je pravi trenutak. Potpuno smo sigurni u naš Flex View ekran, koji će trajati makar koliko i prosečan životni vek bilo kojeg drugog smart telefona. Priznajemo da je ovo sasvim nova tehnologija i posvećeni smo tome da je poboljšavamo tokom evolucije kroz industriju. Upravo iz tog razloga spremili smo i servisni paket svetskog kvaliteta, kako bismo bili sigurni da svaki korisnik RAZR uređaja dobije kvalitet kakav zaslužuje“.

Motorola RAZR 2019 košta oko 1.500 dolara, mada evropska cena još uvek nije objavljena, pa u skladu s tim kompanija mora da zaista uveri sve da se radi o izuzetnom telefonu.

Motorola RAZR Motorola 293K subscribers Behind The Scenes of a Breakthrough (MobIT)
Izvor: Motorola

Motorola RAZR Feel the Flip (MobIT)
Izvor: Motorola

MONDO MobIT od sutra će biti u Londonu (18. novembar), kad ćemo imati priliku da se družimo sa Motorola RAZR timom i uređajem na evropskoj premijeri RAZR-a i zato želimo da vas pozovemo da nam danas i sutra u toku dana pošaljete sva pitanja u vezi sa ovim telefonom, jer ćemo na raspolaganju imati mnoge od ljudi, koji su radili baš na kreiranju ovog nesvakidašnjeg uređaja.

Kako se vama čini Motorola RAZR u novom izdanju?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS