• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon godina čekanja - iPhone najzad ima novi taster! (FOTO)

Autor mondo.rs

Još od Touch ID dugmeta, koje je u međuvremenu izbačeno, čekamo na ovako nešto i najzad se desilo - Apple dodao taster za kameru za novi iPhone. Caka, naravno - postoji, ali je OK, pogledajte!

 Nakon godina čekanja - iPhone najzad ima novi taster! (FOTO) Izvor: MONDO / Weibo

Apple je oduvek bio vrlo strog kad je redizajn iPhone uređaja u pitanju, pa iz tog razloga iPhone fizički gotovo i da se nije promenio od momenta kad se pojavio.

Ipak, sad je najzad dodato jedno novo dugme, smešteno na donju, desnu stranu, na poslednju iPhone 11 generaciju, koje će obradovati mnoge korisnike, u to smo sigurni!

Možda će vas zanimati

Reč je o novoj dodatnoj bateriji za iPhone, koju proizvodi kompanija Apple, a koja nije jeftina, ali dolazi sa novim tasterom, koji služi kao okidač kamere (OK, da, da - znamo da Volume tasteri mogu da se koriste i za kameru, ali poseban taster je - poseban taster!). Baterija košta od 129 dolara, u zavisnosti od kapaciteta ćelija, a namenjena je korisnicima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max uređaja.

Dostupna je u gotovo svim bojama, u kojima se prodaju i novi iPhone modeli, a omogućava produžavanje trajanja baterije telefona za najmanje 50 odsto (tako Apple kaže, ne navodeći kapacitete). Baterija u kućištu od silikona ima mogućnost bežičnog punjenja i omogućava pokretanje kamera aplikacije čak i kad je telefon zaključan.

Duži pritisak na novo dugme aktiviraće i početi video snimanje, dok će kratak pritisak napraviti fotku. iPhone 11 Smart Battery Case, kako je puno ime dodatka jednostavno se navuče na iPhone i nosi dok je potrebno punjenje ili kad smatrate da će vam na taj način biti lakše da fotografišete i snimate. Baterija je hrapava i silikonska, pa će olakšati i držanje tokom korišćenja, ali povećava ukupnu težinu telefona.

Ovim potezom Apple je ostao dosledan sebi da ne menja iPhone dizajn previše, ali je istovremeno ponudio korisnicima koliko-toliko novo rešenje u praktičnom paketu sa dodatnom baterijom i bežičnim punjenjem. Cena jeste visoka, ali Apple korisnici su na to navikli, tako da verujemo da najvećem broju njih to i neće biti nikakav problem.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS