• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurile slike: Gledate u PlayStation 5, ali i još nešto! (FOTO)

Autor mondo.rs

Ako su slike istinite u svakom slučaju svjedoče o evoluciji, a ne o revoluciji. Stigla i slika prototipa konzole.

 Novi Sony PS 5 Izvor: MONDO / Reddit

Sony konzoli naredne generacije se dosta govorilo prethodnih mjeseci, a dosta pažnje je bilo usmjereno i ka kontroleru, koji će doći zajedno u paketu sa PS5.

Prošle godine je bilo vijesti o procurjelim patentima, koji su otkrili kako će kontroler izgledati i koliko je sličan aktuelnom Dualshock 4, a onda su procurile i prve slike koje prikazuju izgled kontrolera uživo.

Možda će vas zanimati

Kao što možete da vidite na fotografijama ispod, novi kontroler je dosta sličan trenutnoj generaciji, ali posjeduje znatno veći touchpad sa dodatnim tasterima, koji su blago izmješteni u stranu.

Slike potvrđuju da se Sony nije fokusirao na neke revolucionarne promjene izgleda, već više ka opštem ugođaju igrača tokom igranja, kao što su izdržljivija baterija i haptička podrška za poboljšano “iskustvo u igrama“ (oh, mrzimo tu prokletu floskulu, ali svi, baš svi je koriste), tokom kojeg će se svaki pokret i udarac osjetiti i putem kontrolera.

Procurile slike su se pojavile na Reddit mreži, tako da ovo moramo uzeti i sa dozom rezerve dok ne dobijemo zvaničnu najavu konzole u narednim mjesecima.

Na fotografijama je moguće vidjeti i kako izgleda PS5 konzola, koja je data kao devkit programerima, koja je već ranije otkrivena. Ovo nije konačan izgled konzole, samo jedan od prototipova, koji služi za testiranje hardvera, softvera i igara.

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS