• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi telefon sa 16 GB RAM - više, nego prosečan PC - uz kameru od 108 MPx!

Autor mondo.rs

Već 11. februara videćemo telefon verovatno najjačih specifikacija do sada.

 Prvi telefon sa 16 GB RAM - više, nego prosečan PC - uz kameru od 108 MPx! Izvor: MONDO / Samsung / @OnLeaks

Taman kad pomislimo da smo videli ili doživeli sve, što se pametnih telefona tiče, neki proizvođač nas iznenadi i zaprepasti - ovog puta će to biti najveći proizvođač telefona na svetu.

Strani mediji prvo su objavili da će Xiaomi Black Shark 3 gejming telefon biti prvi mobilni telefon sa 16 GB RAM, ali to neće biti tako - Samsung će biti prvi, makar kad su telefoni poznati u ovom delu sveta u pitanju.

Prema dosad nepotvrđenim informacijama Samsung će na Unpacked događaju u Minhenu za Evropu i San Francisku za svet predstaviti Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ i Samsung Galaxy S20 Ultra mobilne telefone, koji će svaki počinjati sa 128 GB memorije za korisnike, microSD podrškom, ali i sa 12 GB RAM-a.

Možda će vas zanimati

Najmoćniji modeli imaće čak 16 GB RAM-a i 512 GB memorije, što će uz microSD podršku omogućiti da na mobilnom telefonu korisnik ima preko jednog terabajta memorije. I jedan i drugi podatak je frapantan, kad se zna da ni prosečan laptop još uvek nema gotovo ni blizu ovako jake specifikacije.

Takođe, ekrani Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra telefona imaće osvežavanje od 90 Hz u sva tri režima rezolucije (HD, Full HD+ i UHD), dok će makar jedan model, Ultra imati osvežavanje ekrana od 120 herca, ali samo u prva dva režima prikaza. Slično je i sa kamerama - kameru rezolucije 108 MPx nove Samsung tehnologije imaće samo Ultra model, dok će S20+ imati 64 MPx, a Galaxy S20 bi mogao da ima istu takvu ili kameru od 48 MPx.

Samsung će za kameru primeniti i nove tehnologije, među kojima i Super Steady snimak za foto i video, koje će omogućiti snimanje i slikanje bez ikakvog podrhtavanja. Ovog puta Samsung će se koncentrisati na dopunu onoga gde je bio najtanji - tehnologije kamere, kvalitet snimka i fotografija i verujemo da će Galaxy S20 označiti prekretnicu za kompaniju u tom smislu.

Svakako, Unpacked je za manje od mesec dana i imamo šta da očekujemo!

Samsung Galaxy S11 video (MobIT)
Izvor: 91mobiles

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS