• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbogom WhatsApp!

Autor mondo.rs

WhatsApp više nije dostupan na svim ovim uređajima!

 WhatsApp prestaje da radi Windows Mobile Android 2.3.7 iOS 7 WhatsApp ukida aplikaciju za telefone Izvor: MONDO / Marko Čavić

Već smo u drugom kalendarskom mesecu 2020. godine i njegov prvi dan odnosi WhatsApp aplikaciju za mnoge od još uvek aktivnih telefona.

Windows Mobile korisnici ostali su bez WhatsApp aplikacije za preuzimanje, korišćenje ili održavanje već 31. decembra, a od 1. februara sledi nova tura otkaza.

Možda će vas zanimati:

Od prvog dana drugog meseca 2020. godine WhatsApp će sličnu poruku prikazati i korisnicima starijih Android i iOS uređaja ili na uređajima, koji nisu ažurirani tokom dužeg perioda. To su Android 2.3.7 uređaji (Gingerbread iz 2011. godine) i iOS 7 uređaji (s kraja 2013. godine).

Ovo znači da iPhone 4 korisnici, kao i mnogi Android telefoni sa Gingerbread operativnim sistemom više ne mogu da registruju nove naloge, resetuju postojeće i ponovo instaliraju aplikaciju. Takođe, čak i da WhatsApp u nekom obliku nastavi da radi njegove mnoge funkcije više neće biti dostupne.

Jedino rešenje da korisnici nastave da koriste WhatsApp jeste da ili ažuriraju softver, ako to njihov uređaj podržava ili kupe nov uređaj.

WhatsApp je već prestao da radi na mnogim platformama, među kojima su Nokia Symbian S60, BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40, Windows Mobile i sad iOS 7 i Android 2.3.7.

Da li je i vaš uređaj pogođen ovim prestankom WhatsApp rada?

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS