• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su Galaxy S20 telefoni iz prve ruke + video uživo, pogledajte!

Autor mondo.rs

Imamo za vas slike sva tri telefona uživo, kao i kratak video demonstracije jedne od Galaxy S20 funkcija - pogledajte ih, komentarišite…

 Samusung Galaxy S20 Izvor: MONDO portal

Imali smo priliku da se družimo sa Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra telefonima nakratko i evo slika, koje smo tom prilikom napravili.

Svi su gotovo identični spreda, sa Infinity-O ekranom (neverovatnog kvaliteta, usput!), ali kada ih okrenete pozadi - druga je priča...

Možda će vas zanimati

Galaxy S20 ima najužu kameru, u čijem sistemu je trostruka kamera, nešto šira je Galaxy S20+ sa četiri kamere i najveća, pločasta kamera je, takođe četvorostruka, sa “prelomljenim“ sočivom, ne periskop kamerom (Samsung izbegava taj naziv zbog konkurenata). Da, kamere nisu lepo dizajnirane, ali deluju spektakularno što se kvaliteta tiče i demonstracije, koje smo videli na premijeri, obećavaju da je Samsung konačno preuzeo vodeću palicu i što se kvaliteta i što se opcija tiče.

Izrada vrhunska, kao i uvek! Ekrani zaštićeni najjačim staklom, a pozadi stakleni paneli posebnog dizajna, koji se presijavaju u prelivu boja u zavisnosti od toga kako se telefon drži i kako stoji na podlozi. Telefoni su izduženih ekrana, pa su uži i nije ih teško držati, a Samsung One UI 2.1 omogućava da se softver prilagodi šaci i da svi ključni delovi menija budu pod prstima.

Za neku od dubljih analiza moraćemo da sačekamo premijeru u Srbiji i dopustimo sebi više vremena sa ovim izuzetnim telefonima, koji predstavljaju ozbiljan iskorak u odnosu na prethodnu seriju telefona.

Rekli bismo da je Samsung ovim uređajima poveo opet u najjačoj trci sa konkurencijom, bez obzira na to što su visoke početne cene i čini nam se da je svežiji i slobodniji stav (premijera je bila opušteno prijatna, neusiljena, kao neke ranije i to nas raduje) najava novog talasa inovacija, na koje smo oduvek navikli.

Pogledajte slike i video snimke, pa nam javite svoje utiske!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS