• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolje bežične sluške: Baterija do 22 sata i kvalitetniji zvuk

Autor mondo.rs

Uz četiri nova telefona najavljene i nove Galaxy Buds+ slušalice za bežično slušanje muzike.

 Bolje bežične sluške: Baterija do 22 sata i kvalitetniji zvuk Izvor: MONDO / Samsung

Kompanija Samsung je u San Francisku na prvom ovogodišnjem UNPACKED događaju najavila telefon sa staklenim savitljivim ekranom, kao i tri nova Galaxy S20 telefona.

Otkrili smo vam kako izgledaju uživo, pa su na red došle i bežične slušalice.

Možda će vas zanimati

Galaxy Buds+ bežične (Bluetooth v5.0) slušalice-bubice koštaju 170 evra, a u Srbiji će ih oni, koji naruče Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra dobiti na poklon, ako se za kupovinu ovih telefona opredele do 8. marta.

Nove slušalice dolaze u novim bojama, dizajn će biti identičan prethodnoj generaciji, ali će unutrašnjost biti značajno unapređena. Baterija u slušalicama je dovoljna za čak 11 sati reprodukcije, dok sa punjenjem u kolevci ta autonomija biva produžena za još 11 sati.

Kvalitet zvuka je, takođe značajno unapređen zahvaljujući dvostrukom zvučniku (woofer + tweeter), a u doterivanju i pojačavanju kvaliteta zvuka učestvovala je i AKG kompanija, koju je Samsung potpisao i na kutijici-kolevci, u kojoj se slušalice nose i pune. Iako slušalice ne podržavaju aktivno potiskivanje buke na njima se nalaze tri mikrofona, koja pojačavaju kvalitet razgovora telefonom, dok opcija, koju Samsung zova ambient pass-through omogućava da aktivno čujete zvukove iz okruženja, kada tako odaberete.

Izvor: MONDO / Samsung

Slušalice se i dalje mogu puniti bežičnim punjačem, pomoću bežičnog punjenje telefonom ili putem klasičnog USB Type-C kabla.

Samsung Galaxy Buds+ prodaju e u plavoj, beloj, crnoj i crvenoj boji i na tržištu će biti dostupne kada i novi modeli Samsung Galaxy S20 telefona.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS