• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Call of Duty: Warzone je besplatan, podržava umrežavanje platformi

Autori mondo.rs Autori Marko Čavić

Iznenađenje za sve CoD fanove, ali i one, koji nikad nisu igrali ovu igru - pogledajte i igrajte besplatno!

 Novi Call of Duty: Warzone je besplatan, podržava umrežavanje platformi Izvor: MONDO / Call of Duty
Call of Duty: Warzone video (MobIT)
Izvor: Call of Duty

Nakon dosta procurelih informacija, najava i jurnjave za svim tim curenjima, Activision i Infinity Ward su konačno predstavili najnoviju iteraciju u Call of Duty univerzumu.

Ova igra funkcioniše kao samostalni dodatak za Call of Duty: Modern Warfare, koji se pojavio prošle godine, i to u smislu da je izrađena na istom endžinu i da koristi iste modele i oružja.

Možda će vas zanimati

Velika razlika je to da nije dodatak samo za one, koji poseduju Modern Warfare, već je u potpunosti besplatan za sve, čak iako ne poseduju igru. Warzone igrače smešta u ogroman svet u kojem će se do 150 igrača po meču takmičiti za taktičku i oružanu prevlast nad ostalima, i to ne samo u klasičnom Battle Royale modu igranja, već sa bonus varijacijom u kojoj na Verdansk mapi morate da sakupite što više novca.

Video, koji je stigao sa objavom ukazuje na to da igrače očekuje luda atmosfera, sa vozilima, psima i raznim gedžetima, koje će pronalaziti rasute po mapi. Infinity Ward napominje da je reč o potpuno novom iskustvu igranja, što znači da će se razlikovati od Battle Royale moda koji je bio prisutan u Black Ops 4, što već daje nadu igračima.

Call od Duty: Warzone postaje dostupan od već sutra, 10 marta, za PC, PS4 i Xbox One, objašnjava Play! Zine, tako da nećete morati mnogo da čekate. Koliko je važno to što je novi Call of Duty: Warzone besplatan za sve govori i podatak da je to istaknuto u zvaničnoj oznaci igre - #FreeCallofDuty.

I još jedna važna stvar - Call of Duty: Warzone je multiplatformska igra, koja spaja igrače PC, PS4 i Xbox One konzola / sistema u jedan! Zainteresovani?!

Pogledajte video i javite svoje utiske!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS