• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prave se da ništa nismo videli, kad ono… (FOTO)

Autor mondo.rs

Nastavljaju sa najavom, kao da mi ne znamo šta se čeka!

 Prave se da ništa nismo videli, kad ono… (FOTO) Izvor: MONDO / Huawei

Kompanija Huawei će na isključivo onlajn događaju 26. marta predstaviti nekoliko novih uređaja, od kojih smo prvi Huawei P40 Lite već predstavili.

Huawei P40 Lite će u prodaji kod nas, ako sve bude u redu zbog virusa korona, biti u aprilu, ali cena još uvek nije najavljena.

Što se Huawei P40 modela tiče, čistog, P40 Pro i P40 Pro Premium tj. P40 Premium ili kako god da će se već svaki do njih zvati, Huawei se ponaša kao da mi ništa ne znamo i nastavlja da najavljuje nove modele. Kratkim video prilozima i slikama otkrivaju deo po deo novih opcija, pa smo dosad videli veliku kameru najmoćnijeg modela, o kojoj već dosta toga znamo, a u najnovijem videu objavljenom na Weibo mreži, koji traje oko 15 sekundi, jasno je prikazan novi tipe ekrana, koji je promenjen sa sve četiri ivice.

Ekran ulazi dublje u metal, kako bi se formirao premijum izgled i očvrsnula konstrukcija.

Huawei kompaniji je odmah po objavljivanju ovih zvaničnih stvari nekako pobegla i velika promo slika, koja otkriva praktično sve o Huawei P40 liniji, što se izgleda tiče - veličine kućišta uporedo, boje, oblik, izgled kamere, ma sve!

Ono što se zna tj. misli se da se zna o specifikacijama su novi tip kamere RYYB rezolucije 52 MPx i 10x optički zum (makar na jednom modelu, Pro Premium), 120 Hz OLED 1440p ekrani, Kirin 990 čipset sa 5G podrškom, dvostruka selfi kamera sa autofokusiranjem spreda i Huawei AppGallery HMS podrškom zasnovanim na Android 10 sistemu.

Izvor: MONDO / Huawei

Takođe, procurele su i cene i nisu baš onakve, kakve smo očekivali…

Podsećamo vas da je Huawei predstavio u Huawei P40 Lite E, o kojem još uvek ne znamo da li će se i kada pojaviti u prodaji kod nas, ali imamo sve druge podatke i o tom modelu na linku!

Šta vi očekujete od Huawei P40 serije?

Pogledajte slike Huawei P40 i najmoćnijeg modela:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS