• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže potpuno nova "velvet" serija telefona, nisu odustali! (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.rs Autori Marko Čavić

Novo ime za nove telefone - VELVET - evo šta znamo za sada o njima + prve slike i video!

 Stiže potpuno nova "velvet" serija telefona, nisu odustali! (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO / LG

Moramo da priznamo da nemamo pojma šta se dešava sa LG telefonima - čas nam jave biće nešto novo, čas nam jave da ne pitamo ništa, čas da se nešto novo sprema, ali nekih konkretnih pomaka kad je u pitanju LG, a posebno kod nas još uvek nema.

Ipak, obradovala nas je poslednja vest u vezi sa novim LG telefonima, a onda odmah zatim i prve prave slike i kratak video, do kojih smo došli na Uskrs!

Današnji pametni telefoni sve više liče jedni na druge, pa ih je teško razlikovati samo na osnovu tehničkih specifikacija. LG Electronics odgovara na ovaj izazov proizvodima, koji će naglasiti različitosti u dizajnu i tzv. taktilnu eleganciju, što će ih odvojiti od ostalih. Prvi u nizu proizvoda, koji će dočarati ovu novu filozofiju biće LG VELVET, sa jedinstvenom tzv. raindrop kamerom i simetričnom, gracioznom formom, koja je jednako prijatna čulu vida i dodira.

LG VELVET je prvi uređaj na kojem će biti implementirana nova kompanijska strategija imenovanja mobilnih telefona, koja zamenjuje tradicionalne alfanumeričke oznake poznatim, ekspresivnim imenima.

Cilj je da se korisnicima dočara suština svakog proizvoda i olakša izbor onog, koji najbolje oslikava njihovu individualnost i trendove, koji se stalno menjaju. Ime Velvet (Somot) podseća na uzbudljivu glatkoću i jedinstvenu mekoću, dve ključne karakteristike novog modela telefona.

Naša nova filozofija imenovanja telefona odgovara trenutnim trendovima jedinstvenih ličnih preferenci i emocija pojedinca sa većim naglaskom na dizajn“, rekao je Čang Ma, jedan od potpredsednika LG Mobile Communications. “Ovo je intuitivniji pristup i uvereni smo da će pozitivno odjeknuti među današnjim korisnicima, što će nam pomoći da uspostavimo jasniji identitet brenda“.

Lepo je znati da LG ne odustaje od mobilnih telefona i da žele i dalje da kreiraju bolje pametne telefone. Što se dizajna tiče, sa saopštenjem nisu stigle nikakve slike, ali su prethodno na sajtu kompanije prikazani neki koncepti budućih telefona, na kojima bi jedan od njih mogao biti i novi Velvet.

Pogledajte sad u galeriji slika kako izgledaju prve slike LG Velvet telefona, koje su samo najava onoga što sledi - o skica i koncepta do kompletnog dizajna i novih boja kućišta, koje dosad na LG telefonima nismo mogli da vidimo. Tu je i vrlo kratak video, koji vam donosimo uz ovaj opis i slike.

LG Velvet video (MobIT)
Izvor: LG

LG Velvet će stići sa Qualcomm Snapdragon 765 5G čipsetom, toliko za sada znamo, a dizajn je zaista neverovatan, što se vidi i na slikama i u kratkom videu. Južnokorejska kompanija je objavila da će Velvet biti dostupan u Sunset Velvet Touch, White Aurora, Aurora Gray i Aurora Green bojama, a premijera bi trebalo da bude u maju.

Kako se vama čini promena, koju je LG najavio?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS