• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi naslovi u ponudi m:tel TV-a

Autor mondo.ba

Dugo očekivana serija „Okorjeli“, koja 9. avgusta u 22:00 časova premijerno stiže na kanal National Geographic (nedjeljom po dvije epizode), prati grupu evropskih doseljenika u kanadsku divljinu davne 1690. godine.

 Novi naslovi u ponudi m:tel TV-a Izvor: m:tel

Tadašnja Nova Francuska obećana im je kao raj na zemlji. Umjesto spasenja i šanse za novi početak tamo ih dočekuju nemilosrdan život, sumnjičava indijanska plemena i borba francuskih i engleskih interesa oko obilja bogatstva novootkrivenog svijeta. Osmodjelna serija zasnovana na romanu Pulicerom nagrađene spisateljice Eni Pru okupila je sjajnu glumačku postavu koju predvode dobitnica Oskara Marša Gej Harden i Dejvid Tjulis, nominovan za Zlatni Globus .

Sjajnu dramu “Cvijeće na tavanu”, na Televiziji Republike Srpske možete pogledati u nedjelju, 9. avgusta u 22:55 časova

Ovo je priča o djeci porodice Dilendžer koju je, nakon neočekivane smrti oca, majka Korin nagovorila da ostanu skriveni na tavanu kuće njihovih bogatih djeda i bake kako bi ona mogla dobiti porodično bogatstvo. Ali, kako se njezine posjete prorjeđuju nakon što se ponovo uda, djeca trpe nezamislivo maltretiranje svoje bezdušne bake Olivije Foksvort. Kako godine prolaze, dvoje najstarije djece sazrijevaju emocionalno i fizički, a prljava prošlost njihove porodice namami ih još dublje u klopku kada potraže utjehu jedno u drugome.

Ljubiteljima pravog avanturističkog trilera, preporučujemo film “Zločin na talasima”, na TV PRVA. Utorak, 11. avgust, 10 minuta poslije ponoći

Mladi FBI agent se ubacuje u tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza nevjerovatnih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog kojeg mu je život u opasnosti pokušava da dokaže da su ti sportisti osmislili zapanjujuća krivična djela kojima uništavaju finansijska tržišta sveta. Ovo izvanredno filmsko djelo snimano je na četiri kontinenta: u Sjevernoj i Južnoj Americi, Evropi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, letenje u odijelu, motokros i surfovanje na 20 metara visokim talasima!

Djevojke, pazite u koga se zaljubljujete! Na ovo vas upozorava reditelj filma “Loš momak iz komšiluka”, koji je na programu u četvrtak, 13. avgusta u 20:00 časova na TV HBO

Nakon što problematičnu tinejdžerku Kejti (Kali Tejlor) osude na kućni pritvor, ona se zaljubi u privlačnog mladića po imenu Džon (Trevis Berns) koji se nedavno doselio u susjednu kuću. Iako njihova veza u početku izgleda bezazleno, Kejti postaje sve sigurnija da Džon nije osoba za koju se izdaje. Šta više…


Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS