• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Betmen je mrtav! Gotham Knights nastavlja priču bez čovjeka šišmiša uz nove likove (VIDEO)

Autor Marko Čavić

DC Comics i WB Games konačno predstavili Gotham Knights, pogledajte više od 12 minuta priče i otkrijte zašto je Betmen stradao…

 Betmen igra superheroj Izvor: MONDO / DC Comics

Nakon dugo, dugo čekanja, WB Games Montreal je konačno na DC FanDome događaju predstavio najnoviju Betmen igru, ali sa ogromnom promjenom - glavnog junaka neće biti.

U neočekivanom obrtu, najnovija igra Gotham Knights će imati čak četiri glavna junaka, ali nijedan od njih neće biti Betmen, pošto je on navodno ubijen, čime započinje zaplet priče.

Možda će vas zanimati

 Navodna smrt ovog junaka izazvala je pokretanje hitnog protokola čime su njegovi nasljednici stupili na snagu u borbi protiv zlikovaca u Gotamu.

Ti junaci su Batgirl, Nightwing, Red Robin i Red Hood.

Igrači će nad ovom četvorkom imati punu kontrolu i nad njihovim jedinstvenim sposobnostima. U svakom momentu će biti moguće mijenjati lika s kojim se igra, što je mehanika slična onoj iz GTA 5. Gotham Knights će biti moguće igrati i u kooperativnom modu za dva igrača.

Uz poduži video, koji nam daje ideju o tome kako će se priča odvijati, pošto dosta prati seriju stripova zvanu Court of Owls, prikazan je i gejmplej video u kojem vidimo koliko se sposobnosti dostupnih junaka razlikuju i da ih je moguće dodatno prilagođavati po ukusu. U zavisnosti od heroja sa kojim se igra, na raspolaganju je akrobatika različite vrste i šunjanje ili pristup sa oružjem, dok je devojka-šišmiš po stilu borbe dosta slična Betmenu.

Dopada nam se što je WB Games otkrio dosta detalja, ali ćemo na samu igru morati da sačekamo sve do naredne godine, kad je planirano da se ona pojavi. Dok čekate na Gotham Knights, pogledajte oba videa i javite nam svoje utiske o priči bez Betmena…

Kako vam se sviđa Gotham Knights igra i priča?

Gotham Knights Trailer video (MobIT)
Izvor: DC
Gotham Knights igra Gameplay video (MobIT)
Izvor: DC

(Play! Zine / MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS