• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SA OVIM FOTOGRAFIJAMA NIKADA NEĆETE NAĆI PARTNERKU: Istraživanja otkrila šta žene vole na aplikacijama za upoznavanje!

Autor mondo.rs

Pod hitno osvežavanje profila!

 SA OVIM FOTOGRAFIJAMA NIKADA NEĆETE NAĆI PARTNERKU: Istraživanja otkrila šta žene vole na aplikacijama za upoznavanje! Izvor: MONDO / Marko Čavić

Ako ste ikada koristili aplikacije za upoznavanje onda znate koliko je važno da izaberete dobru profilnu sliku.

Te fotografije se ne uzdaju samo na atraktivnost, poslednje studije su sugerisale da 43% korisnika misli da može da oseti nečiju ličnost kroz fotografiju.

Sigurno vam je prošlo kroz glavu da neko ko ima fotografiju sa planinarenja da voli takav vid zabave i izlaženje na otvorenom. Naučnici koji se bave ljudsko-životinjskim interakcijama su hteli da saznaju kako korisnici ovih usluga koji imaju životinje dolaze do sudara, pogotovo ih je zanimalo o muškim vlasnicima mačaka! Pređašnja istraživanja su otkrila da žene sude o potencijalnim partnerima po tome da li ima kućnog ljubimca ili ne. Prema istraživanjima, one imaju naklonost prema muškarcima koji imaju pse, dok su vlasnici mačaka u nešto boljem položaju od korisnika koji nemaju nikakvu životinju.

The Next Web je sproveo anketu kako bi otklonio svaku dilemu. Oni su regrutovali 1,388 heteroseksualnih žena koje imaju od 18 do 24 godine, njihov zadatak je bio da ispune anonimnu online anketu. Njima su ponuđene dve fotografije na kojima se nalaze dvojica mladića kako poziraju, od toga je jedan imao mačku, dok drugi nije. Svaka učesnica se mogla opredeliti samo za jednog, imale su zadatak da ocene lične atribute, kao što su maskulinitet, feminitet i koliko je primamljiv da se izađe na dejt/sastanak. Oni su zatražili od ispitanih korisnica da definišu da li više vole pse ili mačke, odnosno da li ih uopšte ne vole ili da li su ljubitelji i jednih i drugih životinja.

Žene koje više vole mačke su se normalno više opredelile za muškarca koji se fotografisao sa mačkom. Ipak, većina žena se opredelilo za muškarca bez mačke.One su napomenule da muško koji drži mačku na fotografiji deluje manje ekstrovertno, ali i više neurotičnije, prijatnije i otvorenije, a što je najvažnije, smatrali su da su muškarci sa mačkama manje maskuliniji! Zaključak je da ako imate mačku na svojoj profilnoj fotografiji da je promenite!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS