• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung predstavio novi Galaxy: Manja cena i impresivne nadogradnje glavni aduti novog telefona! (FOTO)

Autor mondo.rs

Novi član Galaxy S20 porodice!

 Samsung predstavio novi Galaxy: Manja cena i impresivne nadogradnje glavni aduti novog telefona! (FOTO) Izvor: MONDO / Samsung

Samsung je sa svojom serijom Galaxy S20 telefona napravio zaista spektakularan posao, a tri modela - standardni, Plus i Ultra su sada dobili novog člana porodice!

U pitanju je Galaxy S20 FE koji je napravljen očigledno sa mnogo truda i ljubavlju, pošto je ovaj proizvođač telefona pažljivo slušao kritike svojih fanova, te zbog njih nosi naziv Fan Edition (FE). Iz Samsung-a ističu da je pandemija koronavirusa uticala da naprave novi model.

Galaxy S20 FE će doći u šest boja koje pretvaraju obične boje (crvena, plava i ostale) u zaista impresivnu ponudu. Tako će kupci moći da se opredele za nebesko-mornarskoplavu, nebesko crvenu, ljubičicu, nana, belu i narandžastu boju koje su urađene Haze finnish i Subtle illumination tehnologijom. To znači da otisci prsta neće ostajati na ovim uređajima

Displej S20 FE je veličine 6.5 inči, koji će raditi u Full HD rezoluciji, kao i sa stopom osvežavanja ekrana od 120 herca (Hz). Telefon će od vode i prljavštine štiti IP 68. Jedna od kritika S20 serije je bila slabija baterija, zbog toga je Samsung rešio da zasuče rukave i predstavio je bateriju od 4,500 miliamper-časova (mAh), opciju brzog (25 vati) i bežičnog punjenja, kao i sistem All-Day Intelligent Battery koji će trajati 25 časova! Impresivna stvar je što ćete moći da punite vaše ostale Samsung uređaje, satove, slušalice, druge telefone, tako što ih prislonite na vaš S20 FE! Samsung ističe da će vam biti potrebno svega 3 minuta da napunite slušalice.

S20 FE će posedovati najnoviji Samsung-ov čipsetSnapdragon 865, 6 gigabajta RAM memorije (8GB RAM ukoliko se odlučite za bolju verziju), kao i 128 gigabajtaskladišnog prostora koja može da ide do 256 gigabajta. Tu je i opcija da se poveća memorija do 1 terabajta uz pomoć microSD-a.

Kao i pređašnje verzije, S20 FE će imati tri zadnje kamere, 12 megapiksela Ultra Wide, 12 megapiksela Wide i 8 megapiksela Telephoto kamere, dok će prednja kamera imati 32 megapiksela. Telephoto kamera će imati 3x optički zoom, kao i 30x Space zoom. S20 FE će posedovati Opticam Image Stabilization koji će vam omogućiti bolje fotografije. Samsung je obećao i podršku za Xbox Game pass, pa će igranje video igara na ovom uređaju biti zaista odličan doživljaj.

Cena Samsung Galaxy S20 FE će biti  680 evra!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS