• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte trejler za igru Hogwarts Legacy!

Autor Marko Čavić

Saznajemo nove detalje o Hogwarts Legacy - biće singlplejer i još uzbudljivih detalja.

 Pogledajte trejler za igru Hogwarts Legacy! Izvor: MONDO / PlayStation

Dosta fanova je prijatno iznenadila vest, na poslednjem PlayStation 5 događaju, da čuvena franšiza o avanturama mladih čarobnjaka stiže na naše kompjutere i konzole sledeće generacije.

Nažalost, u tom momentu nismo dobili više informacija o igri, ali nismo morali dugo da čekamo.

Možda će vas zanimati:

Izdavač Warner Bros. Games je izbacio dosta novih informacija, koje nam pružaju bolji uvid o kakvom naslovu je reč. Hogwarts Legacy će biti igra za jednog igrača, otvoren svet, ali i akcioni RPG smešten u čarobnjački svet 1.800.-tih, koji će igrače staviti u ulogu jednog od studenata Hogwarts School of Witchcraft and Wizardy.

Ljubitelji ovog univerzuma će moći da biraju kojoj kući žele da pripadaju, i da li žele da postanu veštica ili čarobnjak. Igrači će imati i jedinstvenu priliku da iskuse život u školi za čarobnjake, a upustiće se i u opasnu avanturu, kako bi otkrili skrivenu istinu njihovog sveta.

Likovi će se, takođe susresti sa misijama i scenarijima, koji će pred njih staviti teške izbore i pokazati za šta se zalažu. Njihove magične sposobnosti će rasti tako što će učiti nove čarolije, kuvati napitke i krotiti fantastične zveri. Otkriće nova, ali i poznata mesta kao što su Forbidden Forest i Hogsmeade village, koje znamo iz omiljenih filmova o Hariju Poteru.

Warner Bros. Games će izbaciti igru pod Portkey Games-om, a igru razvija Avalanche. Naslov nije direktna adaptacija knjiga i filmova, ali je smešten u isti univerzum. Avalanche stvara jedinstven doživljaj, koji je inspirisan magičnim i prelepim svetom, koji je kreirala J.K. Rowling. Igrači će pronaći nove i neočekivane lokacije, likove i elemente priče. Jako je važno napomenuti da J.K. Rowling podržava sve što Portkey Games radi i poverila je dizajn i izradu igara programerima i ljudima WB Games-a, ali neće biti direktno uključena u razvoj same igre.

Sledeće šta čekamo jeste novi video detaljnijeg prikaza gejmpleja.

Do tada, EVANESCO!

Hogwarts Legacy PlayStation 5 igra premijera video (MobIT)
Izvor: PlayStation

(Play! Zine / MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS