• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Messenger iznenadio velikom promenom: Pogledajte kako sad izgleda i šta bi ova promena mogla da znači (FOTO)

Autor mondo.rs

Facebook je promenio najprepoznatljiviji deo aplikacije.

 Messenger iznenadio velikom promenom: Pogledajte kako sad izgleda i šta bi ova promena mogla da znači (FOTO) Izvor: MONDO / Marko Čavić

Ono po čemu svako od nas prepoznaje Messenger - po njegovoj plavoj čet ikonici - je promenjeno s poslednjim ažuriranjem!

Ažurirali smo aplikaciju (Messenger v286.0.0.13.122) i sačekalo nas je veliko iznenađenje!

Ikonica plavog čet oblačića s munjom je promenjena! Prepoznatljiva plava boja zamenjena je nijansom boja, koja se preliva od crvene i roze preko ljubičaste do različitih nijansi plave.

Drugih promena u aplikaciji nema i ne, nismo slučajno nešto aktivirali u menijima aplikacije Messenger, jednostavno Messenger nam je dao novu ikonicu sam od sebe. Iako se trenutno ne može iskopati nikakva zvanična informacija preliv boja, koji je trenutno primenjen na Messenger ikonicu podseća neodoljivo na nedavne slike u aplikacijama Instagram i WhatsApp, koje najavljuju spajanje ove dve aplikacije. Takođe, nedavno je najavljeno i spajanje Messenger i Instagram aplikacija za neke korisnike, pa je ovo možda najava novog logotipa tj. ikonice za te nove-spojene aplikacije - moguće je da će sličnu ikonicu u ovom prelivu boja dobiti i WhatsApp i Instagram uskoro (mada sad Instagram ima 13 novih ikonica).

Da li je ovo suptilna najava da nas uskoro u istom sistemu spojenih aplikacija čeka i Messenger? Nismo sigurni, ali ako je suditi po bojama - one ukazuju na tako nešto.

Izvor: MONDO / Marko Čavić

Facebook je ranije objavio da će spojiti Facebook mrežu, Messenger, WhatsApp i Instagrama u jedan ekosistem takav da sve poruke budu uvek na jednom mestu i da se pristup porukama iz sve četiri aplikacije ima kroz svaku od njih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS