• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera iPhone 12: Trenutak koji će pratiti cijeli svijet uživo na MONDU! (VIDEO)

Autor Marko Čavić

Pratićemo večeras iPhone 12 premijeru zajedno, kao i uvijek do sada!

 Premijera iPhone 12: Trenutak koji će pratiti cijeli svijet uživo na MONDU! (VIDEO) Izvor: MONDO / Apple

Kompanija Apple predstaviće večeras, u 19:00 sati po našem vremenu četiri nova iPhone uređaja, koji bi trebalo da se zovu iPhone 12 (nešto).

Osim najmanje četiri nova iPhone 12 telefona, ako se tako uopšte budu zvali, trebalo bi da vidimo i nove dodatke, nove servise, a šuška se i o još nekim uređajima, koje već dugo čekamo.

Kao i uvijek, teoretičari i analitičari utrkuju se da protumače šta sve Apple iPhone pozivnica otkriva. Tako smo pročitali da četiri kruga označavaju četiri nova iPhone modela, boje na pozivnici nove boje iPhone telefona, a da “Hi, Speed“ poruka signalizira 5G brzinu, ali i Apple Bionic 14 nadmoć u smartfon svijetu, zbog svojih karakteristika, koje zasad nema nijedan drugi telefon.

Šta vi mislite, šta će iPhone 12 da donese i da li će zaista promeniti stanje na tržištu? Istina, ova godina bi zaista mogla da bude iPhone godina, što zbog Covid-19 krize, a djelimično i zbog toga što bi cijene novih iPhone telefona, ako glasine budu tačne, mogle da pobijede Android konkurente…

Apple događaj, kao i uvijek do sada, pratićemo uživo, u blog formi na MobIT stranici od samog početka do kraja, uz detaljne informacije, slike, video i pridružene objave sa raznih Twitter, Instagram, YouTube i drugih Apple i medijskih profila na društvenim mrežama. Imaćete priliku da saznate sve detalje o cijenama, učestvujete u anketama i da nam kažete svoje stavove o novim iPhone telefonima.

Vidimo se tačno u 19:00, jer Apple nikad ne kasni!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS