• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otarasite se novog izgleda Fejsa, veoma lako, ali ima jedna caka!

Autor mondo.rs

Pa posle kažu da izgled nije bitan!

 Otarasite se novog izgleda Fejsa, veoma lako, ali ima jedna caka! Izvor: MONDO / Marko Čavić

Ukoliko često koristite društvene mreže, ponekad se desi da vam novo ažuriranje te platforme ne odgovara i da biste se radije vratili na stariju verziju iste.

Većina korisnika Facebook društvene mreže ne može da podnese novi izgled koja je ova platforma dobila u septembru ove godine.

Korisnici su mogli da do kraja septembra da biraju da li žele novi ili stari interfejs, ali te opcije više nema. Ipak, i dalje može da se povrati stari Facebook, ali ćete morati da idete "zaobilaznim" putem. Met Kruz, programer i tvorac ugradnje (ekstenzije) Social Fixer je sada napravio ekstenziju za internet pretraživače koja se zove Old Layout. Uz pomoć nje moći ćete da održite stari Facebook!

Ova alatka obmanjuje Facebook da pomisli da vi koristite stariji internet pretraživač koji ne može da radi sa novim izgledom. Facebook vam potom vrati stari izgled, bez moranja da nešto podešavate! Jednostavno, instalirajte Old Layout na vašem internet pretraživaču, posetite Facebook i videćete poznat interfejs. Ukoliko vam je ostao otvoren Facebook dok ste instalirali ovu ugradnju, potrebno je da osvežite stranicu nekoliko puta da biste primetili efekat. Klikom na ikonicu ekstenzije u gornjem desnom uglu (desno od polja gde kucate URL/stranicu), možete da vratite između starog i novog Facebook-a kad god vam je volja, prenosi MakeUseOf.

Upozoravamo vas, da ova ugradnja ima i nedostataka! Facebook će vas svakodnevno obaveštavati kako koristite stari internet pretraživač, te da biste trebali da ga ažurirate. Pojedine igre ili aplikacije na ovoj društvenoj mreži moža nećete moći da koristite pošto ih stari Facebook ne podržava.

Treba istaći da u svakom trenutku Facebook može da ukine podršku za stari internet pretraživač, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da prihvatite novi izgled. Old Layout je dostupan za Google Chrome, FireFox, Opera i novi Microsoft Edge.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS