• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno! Ronalda i Georginu čuvaju dva komandosa: Ratovali u Avganistanu i već su na zadatku - CR7 im naređuje!

Autor Dragan Šutvić

Portugalac i njegova porodica žele da što manje brinu o njihovoj bezbjednosti.

 kristijana ronalda čuvaju komandosi  Izvor: Instagram/Cristiano/Printscreen

Kristijano Ronaldo je ponovo u centru pažnje britanskih medija. Ovoga puta ne zbog postignutih golova, skupih kola koje vozi ili privatnog aviona.

Nije ni njegova posebna ishrana u pitanju, već odluka da angažuje dvojicu članova ličnog obezbjeđenja, koji su služili u ratu u Avganistanu!

Možda će vas zanimati

Kako je otkrio "San", zvijezda Mančester junajteda odlučila je da pojača bezbjednost sebe i svoje porodice, tako što je zaposlio Seržija i Žorža Ramaljeira. Njih dvojica su bivši borci u Avganistanu i eksperti u paramilitarnoj odbrani.

Poslije njihovog iskustva u ratu u Avganistanu, njih dvojica su se priključili jedinici za pratnju portugalske policije, ali su i te pozicije napustili, kako bi vodili računa o bezbjednosti Kristijana Ronalda i njegove djevojke Georgine Rodrigez.

Mediji u Portugalu otkrivaju da su braća Ramaljeiro bili dio "Komandosa", specijalne jedinice osnovane u Angoli 1962. godine.

"Oni su sposobni da se uklope u masi, ali brzo razmišljaju, vide i djeluju u pravom trenutku", opis je o braći Ramaljeiro u medijima. Navodi se i da je Ronaldo od njih tražio da se oblače elegantno i diskretno, a oni su već uveliko na svom radnom zadatku.

Ovo je Ronaldova djevojka, manekenka Georgina Rodrigez:

Ne čudi da je Ronaldo riješio da zaposli ljude da se dodatno brinu o njegovoj bezbjednosti, pošto su fudbalske zvijezde često na udaru lopova. Na sve to, i Ronaldova porodica će uskoro biti veća.

Georgina i Kristijano su već objavili da čekaju blizance, pa će Ronaldo od naredne godine biti otac šestoro dece - pored blizanaca, tu su i Kristijano junior, Eva Marija, Mateo i Alana.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC