• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej (ne) ide iz Lacija - oglasio se predsjednik kluba! Lotito dao dvosmislenu izjavu, šta ovo znači za Srbina?

Autor Haris Krhalić

Prvi čovjek italijanskog kluba Klaudio Lotito pričao je o srpskom reprezentativcu.

 Dvosmislena poruka predsjednik Lacija o transferu Sergeja Izvor: Profimedia

Sergej Milinković-Savić (ne)ostaje u Laciju. Predsednik kluba Klaudio Lotito dao je novu izjavu povodom transfera srpskog reprezentativca, ali je to učinio u svom stilu. Sa dvosmislenom porukom koja u isto vrijeme znači i da želi da ga zadrži, ali i da može da ga proda. Pažljivo je birao riječi o svom najboljem igraču, tako da ostaje da se vidi kako će se stvari razvijati poslije Svjetskog prvenstva u Kataru (od 20. novembra do 18. decembra) pošto će tamo on biti jedan od lidera "orlova".

Prvog čovjeka tima iz Rima ponovo su pitali o odlasku srpskog asa. "Neću da prodam Sergeja. To nije u mojim planovima. Ponudiću mu novi dugoročni ugovor. Sergej vrijedi 120 miliona evra i svakog mjeseca njegova cijena raste", rekao je Lotito za italijanski "Mesađero". Dakle, u istoj izjavi je pričao o produžetku saradnje i planovima koje ima sa Milinković-Savićem, ali je isto tako spomenuo i njegovu tržišnu vrijednost. Interesovanje za njega postoji, navodno je Arsenal već poslao ponudu, doduše znatno manju od cifre koju Lotito spominje.

Lacio ove sezone igra sjajno u Seriji A i u igri ja za titulu. Poslije 11 kola nalazi se na trećem mjestu sa 24 boda i sjajnu gol-razliku (23-5). Glavni igrač ekipe je upravo Sergej koji je do sada dao tri gola, uz sedam asistencija i on je vođa ekipa. Od njega se dosta očekuje i u narednom periodu pošto je prvi strijelac tima Ćiro Imobile povrijeđen i čeka ga nešto duža pauza. Možda će i od rezultata i stanja na tabeli u januaru zavisiti odluka o njegovom transferu u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC