• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je najveći promašaj u istoriji Real Madrida! Uzima još 30.000.000 evra pa ide u penziju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Eden Azar je trebalo da dobije ključeve tima od Kristijana Ronalda, a u stvari je postao višak vrlo brzo kada je stigao.

 Eden Azar završava karijeru u Real Madridu Izvor: Profimedia

Eden Azar će uzeti još 30.000.000 evra od Real Madrida i onda će u penziju! Kako javlja španski "Relevo" on ne namjerava da nastavlja fudbalsku karijeru i samo čeka da mu se u ljeto 2024. godine završi ugovor sa Realom i da okači kopačke o klin. 

Naravno, to Realu ne odgovara jer je 30.000.000 evra godišnja plata Belgijanca koga fudbal više ne zanima i koji samo gleda na svoj bankovni račun i čeka uplate od kluba za koji je ove sezone odigrao tek devet utakmica i dao je samo jedan gol. Pokušava Real da ga proda tj. da ga pokloni, ne bi tražili nikakvu odštetu, ali to neće ići.

"Eden Azar smatra da je postigao sve što jedan fudbaler može u karijeri. Za njega je oproštaj u dresu Real Madrida, tima za kojeg je uvijek želio da igra, nešto što ga motiviše", navodi "Relevo". 

Azar je došao 2019. godine kao ogromno pojačanje iz Čelsija, koji je "vukao" kao najbolji igrač godinama. Papreno je plaćen, a za 115.000.000 evra u Realu su se nadali da će dobiti lidera tima. Ipak povrede, problemi sa kilažom i vrlo malo motivacije doveli su do učinka od 7 golova i 12 asistencija na 75 utakmica za iskusnog Belgijanca. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC