• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sješću sa Džajićem i Stojkovićem, Srbi neće da budu 17. u Evropi! Vučić o "orlovima": Dosta gubitničkog pristupa

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Srbije govorio je jo jednom neuspjehu srpske reprezentacije na velikom takmičenju

 alesandar vucic o piksiju i dzajicu i fudbalerima Izvor: MN Press/RTV Pink

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o neuspjehu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu i najavio skore razgovore sa predsjednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem i selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

"Neću da ulazim u klub onih koji će da pljuju po Draganu Stojkoviću i Draganu Džajiću, to su legende. Mislim da je narod želio više, kao i za naš rukomet, što ne znači da mrzim Milenu Delić (predsjednicu Rukometnog saveza Srbije). Čak sam danas i pričao sa njom. Za sedam do 10 dana kada sve prođe sješćemo da pričamo kako da u rukometu počnemo da imamo rezultate, kako da u fudbalu imamo bolje rezultate, da prevaziđemo taj gubitnički pristup da je dobro ako ne primamo pet do 10 golova i slično"

"Ako ne možemo u fudbalu da budemo prvi, hajde da budemo u osam najboljih, u 16 najboljih, recite koliko novca treba da uložimo. Na Evropskom prvenstvu smo i po tome u vrhu. Tražimo rezultate, ništa više. I Sješću i sa Draganom, i jednim i drugim, ali to što ću ja da sjednem... To su moji prijatelji, sješće važniji, oni koji odlučuju. Rekao sam samo da očekujem promjene u fudbalu i rukometu. Kako će se desiti ili se neće desiti, vidjećemo", dodao je Vučić.

On je najavio skore razgovore, kada se "glave ohlade".

"Očekujem ozbiljan razgovor, jer više niko u Srbiji neće da se zadovoljava 17. ili 21. mjestom u Evropi, ni u čemu. I srećan sam što je tako i nemojte da se ljutite ako to ne možete da ispratite. Neće Srbi da budu 17 i 21, hoće da budu u vrhu. Kad vide da to može Hrvatska do juče, Gruzija danas, hoće da i mi to uradimo. Ništa to nije skandalozno, strašno. Nemojte da zaboravite da su danas uspjesi u fudbalu mnogo veći nego što su bili, otišli smo na EURO poslije 24 godine i da, zli jezici će reći da je bilo više reprezentacija na turniru".

"Ljudi moraju da znaju. Čekaćemo 10 dana, razgovaraćemo, kakve god odluke da donesemo, donijećemo, pa idemo u sljedeće kvalifikacije, na sljedeće prvenstvo, da probamo da napravimo bolji rezultat", dodao je Vučić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC