• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Podržite nas, drugu reprezentaciju nemate

Autor mondo.rs

"Moramo svi da budemo kao jedan i da želimo najbolje našem fudbalu i reprezentaciji", poručuje krilni fudbaler.

 Zoran-Tosic-Podrzite-Srbiju. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Novi ciklus fudbalske reprezentacije Srbije, teško je zaključiti koji po redu, počeo je porazom od Poljske u prijateljskoj utakmici (0:1). Selektor Radovan Ćurčić i reprezentativci, ipak, zadovoljni su partijom koju su prikazali.

Među njima je i Zoran Tošić.

"Iskreno, ja i dalje stojim iza onog što sam rekao posle utakmice, a vidim da se i saigrači slažu, a to je da smo ostvarili veliki pomak u odnosu na prethodnu utakmicu. Meč smo izgubili, a po svemu prikazanom, rezultat nije realan, ali ima pomaka i treba samo da gledamo napred. Ni igrači, ni stručni štab više ne razmišljamo o Poljskoj, okrenuti smo već narednom meču", izjavio je vezista moskovskog CSKA za sajt Fudbalske reprezentacije Srbije.

Po Tošićevom mišljenju, potrebno je da ekipa popravi realizaciju.


"Izvesno vreme nas muče golovi, ne možemo da realizujemo prilike koje već vidimo u golu protivnika. Lopta neće u gol i to je ono što moramo da promenimo, a samo golovi prave razliku. Kada njih bude, onda će doći i rezultati, a to je samo pitanje trenutka".

Narednu proveru "orlovi" će imati u utorak od 18 časova protiv Estonije u Talinu.

"Ne poznajem ih mnogo, ovih dana ćemo ih bolje snimiti. Prošlo je mnogo vremena od prethodnog meča sa njima, sigurno da ćemo ići na pobedu i učinićemo sve da je ostvarimo".

Tošić je bio i akter prethodnog duela sa Estoncima, završenog remijem 1:1.

"Vodili smo 1:0 i sećam se da sam imao lepu priliku da postignem drugi gol koji bi možda promenio dalji tok tih kvalifikacija. Sećam se da je bilo mnogo hladno, uslovi mnogo teški. Ne znam šta nas sada očekuje, ali znam da moramo da pobedimo", istakao je reprezentativac Srbije.

Prethodnih dana na meti kritika pojedinih igrača koji ovaj put nisu dobili poziv u nacionalni tim, našao se selektor Radovan Ćurčić, ali Zoran Tošić smatra da fudbalska reprezentacija Srbije zaslužuje podršku.

Uporedio je atmosferu iz Poznanja sa onom koja okružuje "orlove".

"Predivna slika, kada sam izašao na teren i počeo da slušam himnu, čuo sam pun stadion kako peva horski, a nije bilo jednog navijača bez nacionalnog obeležja. S druge strane, svestan sam da mi nismo ostvarili njihov rezultat, ali opet ni mi, ni vi, ni oni ljudi u Srbiji, nemaju drugu reprezentaciju od ove koju bi trebalo da podrže i budu uz nju. Moramo svi da budemo kao jedan i da želimo najbolje našem fudbalu i reprezentaciji, da sve to bude na lepšem nivou i samim tim atmosfera i kod nas i kod vas će biti bolja", izjavio je Tošić obraćajući se, pretpostavljamo, novinaru sajta FSS.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC