• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valverde neće da ode, a znamo i ko neće da dođe na klupu Barselone!

Autor mondo.rs

Mnogi navijači Barselone priželjkuju odlazak Ernaesta Valverdea sa klupe katalonskog tima. Jedno od imena koja se pominju kao naslednici demantovalo je svoj dolazak u Barsu.

Nekadašnji defanzivac Barselone je čovek čije se ime najglasnije izgovara kada se priča o nasledniku Valverdea u španskom klubu. Po njegovim rečima, od takvog angažmana, barem za sada, neće biti ništa.

Barselona je izgubila od Levantea u poslednjem kolu Primere, iako je na poluvremenu imala prednost. Takav rezultat je ponovo aktivirao priče o odlasku Valverdea iz aktuelnog šampiona Španije.

Možda će vas zanimati



Iako je nekadašnji trener Olimpijakosa i nekoliko španskih timova demantovao takve priče, jednim kratkim i veoma jasnim ''Ne'', medije u Španiji to ne sprečava. Licitacija o naslednicima i dalje traje, a u igri su mnoga trenrska imena.

Ronald Kuman radi sjajan posao od kako je preuzeo Holandiju, pa ne čudi što trenutno nije zainteresovan za posao u Kataloniji. Ukoliko Barselona odluči da menja šefa stručnog štaba, moraće da nađe nekog drugog ko će obavljati tu funkciju.

''Siguran sam i to mogu da vam kažem, neću napustiti selektorsku poziciju da bih preuzeo neki klub. Pričao sam i sa ljudima u savezu, situacija je skroz jasna.''

Kuman je kao igrač proveo nekoliko godina u Barseloni i u tom periodu je bio veoma uspešan. Pored četiri domaće titule osvojen je i evropski trofej. Pobednički gol u finalu protiv Sampdorije, za titulu evropskog prvaka, postigao je upravo holandski defanzivac.

Nakon dobrih rezultata reprezentacije koja je prethodnih godina imala mnogo padova, Holanđani su oduševljeni Kumanovim radom. Plan saveza je da on ostane na poziciji i nakon Svetskog prvenstva koje će se za tri godine igrati u Kataru.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC