• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad više iznenađenja! Potop favorita na US Openu: Treću rundu prošla samo četvorica najboljih, Novak čuo dobre vijesti

Autor Dragan Šutvić

Stigla je nova generacija koja je napravila pometnju na US Openu, a Đoković se za sada sjajno drži i hita ka 21. grend slemu.

 us open 2021 ispali favoriti žrijeb osmine finala Izvor: Profimedia

Ako je nešto obilježilo ovogodišnji US Open, pored pauza za toalet Stefanosa Cicipasa, onda su to mnogobrojna iznenađenja koja smo vidjeli u samo tri runde turnira!

Srećom, to se ne odnosi i na Novaka Đokovića koji je uz malo oscilacija stigao do osmine finala i duela sa malo poznatim teniserom iz SAD, dok se to ne može reći i za njegove kolege. Dozvolili su da ih slabije rangirani teniseri ugroze, pa tako u preostalom dijelu kostura ima mnogo "egzotičnih" imena.

Možda će vas zanimati

Nevjerovatno, ali istinito - čak šestorica od deset najbolje rangiranih tenisera svijeta eliminisana su u prve tri runde US Opena, a ako tome dodamo odustajanja Tima, Federera i Nadala, jasno je koliko se "pročistio žrijeb".

Od najboljih tenisera svijeta na turniru su još samo Novak Đoković, Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Mateo Beretini, koji se na jedvite jade spasao u petom setu protiv Ivaške, dok su eliminisani već Cicipas, Rubljov, Šapovalov, Rud, Karenjo Busta i Hurkač.

Iz najboljih 20 tu su još Švarcman, Ože-Alijasim i Siner, a tek još Opelka i Evans ako gledamo nosioce na žrijebu (njih 32) i to dovoljno govori o tome koliko smo iznenađenja vidjeli.

PAROVI OSMINE FINALA US OPENA:

Đoković - Bruksbi
Ote - Beretini
Zverev - Siner
Opelka - Heris
Tijafo - Ože-Ajijasim
Godžovčik - Alkaraz
Van de Zandšulp - Švarcman
Evans - Medvedev

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC