• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUL 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme

Autor Dušan Volaš

Pročitajte dnevni horoskop za 3. jul 2024. godine...

 Dnevni horoskop za 3. jul 2024 Izvor: Shutterstock/Neirfy

Dnevni horoskop za 3. jul 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3, jul 2024. godine savjetuje vam da pazite kome poklanjate vrijeme i energiju, tek je sredina nedjelje a vi kao da ste već "bez baterije". U ljubavi vam cvjetaju ruže, ali na poslu osjećate napetost i želite da je riješite. Osvijestite da nije svaki problem vaš, i da ne morate uvijek da budete spasilac za ljude oko sebe.

BIK

Vaš dnevni horoskop u znaku je opuštanja i predstojećeg godišnjeg odmora! Niko ne očekuje da sada dajete sve od sebe, već polako završavajte šta morate, i posvetite se planiranju velikog predaha i uživanja. Mogući su neočekivani troškovi!

BLIZANCI

Danas se posvetite partneru, kao da nekoliko dana "niste pričali istim jezikom", a sada budite topli, vedri i puni razumijevanja. Problem u komunikaciji je bio samo privremen, pred vama su lijepi dani! Pripazite da unosite dovoljno tečnosti.

RAK

Dan vam počinje loše, imate glavobolju i osjećate pritisak sa svih strana. Ključno je da u sebi prelomite da ne želite da budete u toj situaciji! Odmah se posvetite tehnikama opuštanja, gledajte život sa vedrije strane, i provedite vrijeme s nekim ko vas zasmijava. Za samo nekoliko sati, ponovo ćete blistati!

LAV

Dnevni horoskop za 3. jul 2024. godine predviđa vam zanimljivo novo poznanstvo, na neočekivanom mestu. "Singl" Lavovi privlače ljude kao magnet ovih dana, pa ni vi niste izuzetak! Imaćete i više prilika za novu ljubav, nego što očekujete.

DjEVICA

Danas budite oprezni sa novcem, moguć je gubitak. Ako vas zove neka osoba koja stalno traži nešto od vas - vrijeme, energiju ili čak pozajmicu - slobodno pustite da telefon zvoni i ne javljajte se. Stavite sebe na prvo mjesto, to možda nije u skladu sa vašim karakterom, ali je najpametnija odluka u ovom trenutku.

VAGA

Dnevni horoskop za 3. jul 2024. godine predviđa vam novu, uzbudljivu priliku da unapredite svoje životne uslove. Moguć je napredak na poslu, ako tražite stan moguće je da će baš onaj savršeni danas "iskočiti" među ponudama. Sve u svemu, iskoristite sve prilike koje vam horoskop najavljuje, kucnuo je čas i nema oklijevanja!

ŠKORPIJA

Za vas će 3. jul 2024. godine biti dan koji biste najradije ostavili za sobom. Vi ste fokusirani, znate šta treba da se desi, ali kao da su svi oko vas odjednom potpuno promijenili svoj način razmišljanja i sistem vrijednosti. Da biste izbjegli svađe, moraćete da bukvalno izbjegavate neke ljude iz vaše okoline. Moguća je migrena.

STRIJELAC

Ljubavni horoskop za danas vam predviđa vrlo romantičan dan. Strijelčevi koji su u dugim vezama osjetiće ponovo "leptiriće", i setiće se koliko su ih se uželjeli. Strijelčevi koji nisu u vezi, dobijaju neočekivano iznenađenje. Sada je trenutak za ljetnje romanse!

JARAC

Horoskop kaže da je ključna reč za vas optimizam! Neko u vašem okruženju stalno pokušava da vam spusti raspoloženje i obori neke planove, ali danas budite jači od te osobe i forsirajte pozitivnost. Provedite vrijeme u prirodi, prijaće vam. 

VODOLIJA

Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta. Već duže vrijeme imate problematičnu komunikaciju sa nekim na poslu, a danas će ta osoba pokušati da izvuče najgore iz vas. Izdignite se iznad situacije i pokažite da ste profesionalac, prije svega. Ne plašite se da budete direktni.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. jul 2024. godine je u znaku kreativnosti, dosadile su vam stvari koje radite svakog dana i želite da pokažete šta vaša mašta može da stvori. Pravac u prodavnicu sa materijalima za hobi i pokažite koliko ste kreativni! U ljubavi, more je mirno, ali vi želite talase...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop