• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako izgleda BlackBerry smartfon sa Androidom

Autor mondo.rs

Krajem godine se očekuje prvi BlackBerry uređaj koji će koristiti najpopularniji operativni sistem na svetu.

Početkom prošlog meseca, pojavile su se prve fotografije na kojima se vidi kako će BlackBerry Venice uređaj izgledati. Na jednoj od tih fotografija može se videti kako uređaj izgleda sa uvučenom QWERTY tastaturom. Na drugim fotografija se vidi uređaj u beloj i crnoj boji sa izvučenom tastaturom.

Pojavile su se još tri nove na kojima se može videti kako izgleda BlackBerry Hub na Android operativnom sistemu. Podesećamo, Venice će najverovatnije biti prvi BlackBerry uređaj koji će koristiti Googleov operativni sistem. U junu mesecu, bloger Eldar Murtazin rekao je da će uređaj raditi na Androidu i da će koristiti BlackBerry servise. Na jednoj od procurelih fotografija se mogu videti Android ikone na ekranu, Google Play prodavnica je jedna od njih.

Na novim slikama se vidi i glavna kamera uređaja. Glasine su ipak bile tačne, telefon će koristiti kameru od 18MP. Najverovatnije će imati i OIS. Poslednja slika otkriva Chromecast podršku. I dok BlackBerry 10 OS ne podržava ovu opciju, Android je podržava, naravno.

BlackBerry Venice se očekuje u novembru u Americi (AT&T i T-Mobile). Da li će biti dostupan i kod nas, ostaje nam da vidimo. Ako nas pitate, mi bismo jako voleli da se to desi.

Telefon će imati zakrivljen ekran, sličan Galaxy S6 edge ekranu, veličine 5.4 inča, rezlucije 1440x2560 piksela. Snapdragon 808 procesor će biti iskorišćen kao i 3GB RAM memorije, navodi Phone Arena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS