• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On definitivno dolazi!

Autor mondo.rs

Pisali smo ranije o novom BlackBerry telefonu sa Android operativnim sistemom. Videli ste i fotografije. Pogledajte još jednu, najnoviju.

BlackBerry je od predstavljanja svog prvog telefona sa Android operativnim sistemom samo nekoliko meseci daleko. Slajder telefon pod imenom Venice imaće zakrivljen ekran kao Galaxy S6 edge, zvučnik na prednjoj strani i kameru rezolucije 18 MP sa OIS funkcijom. Od ostalih specifikacija znamo da će ekran biti veličine 5.4 inča, QHD rezolucije (1440 x 2560 piksela), procesor Snapdragon 808, 3 GB RAM memorije i da će prednja kamera imati 5 MP.

Fotografija koja se upravo pojavila prikazuje kako uređaj izgleda sa virtuelnom tastaturom. Naravno, uređaj poseduje i fizičku tastaturu koja se izvlači. Mnogo Android korisika se zainteresovalo za ovaj model od kad ga je BlackBerry prvi put pokazao na MWC sajmu u Barseloni.

Telefon će najverovatnije dolaziti i sa BlackBerry 10.3 operativnim sistemom. Ovo možda i nije loša odluka. Zvanično predstavljanje se očekuje u novembru pred praznike, navodi Phone Arena.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS