• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android satovi nikad lepše nisu izgledali

Autor mondo.rs

Na IFA sajmu u Berlinu prikazano je nekoliko novih pametnih satova. Evo o kojima je reč.

Nakon završetka sezone, vreme je da se promeni i izgled – kupaći kostimi i papuče treba zameniti maramama i jesenjim kaputima. Bez obzira kakvu garderobu nosite, novi Android Wear satovi će vam pomoći da pokažete svoj stil, koristili Android telefon ili iPhone.

- Huawei Watch sat je dostupan u 6 različitih dizajna sa sivom, zaltnom i crnom završnom obradom. Ekran sa visokom rezolucijom obezbediće vam odličan pogled na jedan od 40+ dostupnih lica. Ugrađeni senzori osim trčanja i hodanja mogu da prate i vaše penjanje uz stepenice.

- Asus ZenWatch 2 dolazi u dve veličine. Obe su dostupne u sivoj, tamno sivoj i boji crvenog zlata. Narukvice sata su takođe dostupne u viže verzija, od različitih materijala. Možete brzo pristupiti vašem rasporedu, mejlovima uz pomoć ugrađene aplikacije. Tu je i wellnes aplikacija za sve vaše sportske aktivnosti.

- Moto 360 2015 dolazi u tri verzije – jedna namenjena ženama, dve namenjene muškarcima i sportska verzija. Možete odabrati sat u boji crvenog zlata, u zlatnoj, sivoj ili crnoj boji. Dostupno je nekoliko različitih metalnih narukvica kao i narukvica od kože. Moto 360 Sport poseduje i GPS kao i ekran prilagođen svim uslovima osvetljenja.

Svi predstavljeni satovi imaju i poboljšano trajanje baterije, always-on opciju, narukvice koje se lako skidaju, tako da uvek možete doći do željenih informacija ali i da sat učinite jedinstvenim, navodi se na Android Blogu.

Svi satovi će moći da se kupe u narednim nedeljama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS