• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BlackBerry sa Androidom zvanično najavljen!

Autor mondo.rs

Nakon nekoliko meseci nagađanja kompanija je komačno potvrdila da će se do kraja godine u prodaji naći njen prvi Android telefon.

BlackBerry je zvanično potvrdio da radi na Android pametnom telefonu. Poznatiji kao BlackBerry Venice, novi uređaj će se zvanično zvati BlackBerry Priv.

Dok je iznosio informacije u vezi sa rezultatima koje je kompanija ostvarila u drugom kvartalu, izvršni direktor Džon Čen potvrdio je da će se novi uređaj zvati Priv. Takođe, rekao je da telefon kombinuje najbolje od BlackBerry-ja kada su bezbednost i produktivnost u pitanju, sa aplikacijama dostupnim na Android platformi. Priv je napravljen kako bi zaštitio privatnost BlackBerry korisnika.

Po rečima predstavnika kompanije, Priv će biti flagship slajder uređaj koji neće biti namenjen samo "običnim" korisnicima, već i poslovnim korisnicima kojim može da ponudi najbolju zaštitu u klasi. BlackBerry planira da prodaja uređaja startuje krajem godine. Više detalja u vezi sa uređajem biće otkriveno u narednim nedeljama, prenosi Phone Arena.

BlackBerry Priv će imati ekran dijagonale 5.4 inča QHD rezolucije, QWERTY tastaturu koja se krije iza ekrana, 18 MP kameru, 5 MP prednju kameru, Qualcomm Snapdragon 808 procesor i 3 GB RAM memorije.

U međuvremenu, BlackBerry OS 10 ne ide nikuda. Uskoro možemo očekivati i novi uređaj sa ovim operativnim sistemom.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS