• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BlackBerry protiv Apple-a

Autor mondo.rs

Kada je bezbednost i privatnost korisnika u pitanju, kompanija BlackBerry veruje da je i dalje bez konkurencije.

Iako BlackBerry kompaniji ne cvetaju ruže poslednjih godina, to ne menja činjenicu da je i dalje jedna od vodećih kada je bezbednost i privatnost korisnika u pitanju. BlackBerry i dalje ima veoma bitne i jake klijente kao što su američki predsednik Barak Obama i nemačka kancelarka Angela Merkel. Dvadesetogodišnje iskustvo na ovom polju omogućava BlackBerry-ju da bude na mestu na kom je trenutno, čak iako prodaja ne ide najbolje.

BlackBerry se jednom podsmevao iPhone telefonu 2008. godine. Sada, kada je Apple kralj mobilne industrije, BlackBerry ipak ne odustaje od borbe. Kompanija je nedavno najavila BlackBerry Priv, poznatiji pod imenom Venice. Ime PRIV je nastalo od reči privatnost, a kompanija kaže da je uređaj siguran kao i svi prethodni njeni uređaji bez obzira što koristi Android operativni sistem, piše Android Headlines.

Nakon što su se pojavile neke informacije i fotografije u vezi sa novim Android uređajem, BlackBerry je objavio tizer na svom web sajtu u kom napada Apple. Sudeći prema poruci koja je postavljena, BlackBerry zvuči srećno zbog mera bezbednosti koje je Apple uveo, hvaleći se kako je na tom polju kanadska kompanija neprevaziđena. Ipak imaju dvadesetogodišnje iskustvo. Takođe su objavili da novi Android pametni telefon pruža svima dobro poznatu BlackBerry bezbednost, čak iako više ne koristi BlackBerry operativni sistem. Priv će pokretati Qualcomm Snapdragon 808 čipset, imaće 3GB RAM memorijei 18 MP kameru. Prednja kamera će imati 5 MP. Slajder mehanizam se zove SmartSlide, a tastatura se može koristiti i kao trackpad. Kompanija je obećala da će se novi telefon naći u prodaji krajem godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS