• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android Wear u novom izdanju

Autor mondo.rs

Nova verzija operativnog sistema donosi i nešto dugo očekivano. Pročitajte u nastavku o čemu se radi.

U novembru prošle godine, Google je objavio da će Android Wear podržavati mobilne mreže ali i da će dobiti podršku za zvučnike i telefonske pozive. Ove tri opcije bi bile ključne za prodaju LG Watch Urbane LTE druge generacije, koji nažalost nije počeo da se prodaje zbog hardverskog problema. Ovo znači da niko nije imao prilike da koristi nove opcije na Android Wear platformi.

Međutim, nova verzija Android Wear operativnog sistema donosi podršku za zvučnike, ako je verovati jednom srećnom korisniku Reddit-a. Kako kaže, Huawei je poslao ažuriranu verziju softvera na Huawei sat kako bi određena grupa vlasnika ovog modela mogla da testira audio ali i zvučnik na satu. Oznaka verzije je 1.4.0 dok je verzija Androd Wear-a 6.0.1. Korisnik kaže da je zvučnik na njegovom satu sada upotrebljiv, kao i da je sada moguće obavljati telefonske pozive uz pomoć sata, piše Android Authority.

Potvrđeno je i da je moguće birati melodije zvona direktno putem pametnog sata. Ne zna se kada će kompanija proslediti update i ostalim korisnicima, ali bar znamo da aktivno testira novu verziju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS