• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Androidi za mlade

Autor mondo.rs

Dva nova telefona koja će se svideti mladim osobama.

ZTE Blade V7 i ZTE Blade V7 Lite zvanično su predstavljeni na MWC sajmu u Barseloni. Kao što smo već napisali, proizvođač ovim telefonima želi da privuče mlade ljude. Uređaji će biti dostupni na određenim tržištima kasnije ove godine.

Oba modela podržavaju pametne kontrole gestovima i rade na Android 6.0 Marshmallow verziji operativnog sistema.

Blade V7 je izrađen od metala, a na najtanjem delu širok je svega 3.5mm. Ima ekran veličine 5.2 inča Full HD rezolucije koji je prekriven 2.5D staklom, pokreće ga MediaTek MT 6753 čipset i ima 2GB RAM memorije.

Ugrađena kamera je rezolucije 13MP a dostupan je i dual-tone dual LED blic. Prednja kamera ima 5MP koja koristi ekran kao blic. Interna memorija iznosi 16GB i može se proširiti memorijskim karticama. Telefon dolazi sa LTE podrškom i baterijom kapaciteta 2.500 mAh.

Telefon će se prodavati u Nemačkoj, Španiji, Južnoj Africi, Etiopiji i Meksiku od sredine ove godine. Cena još nije objavljena, piše GSM Arena.

Blade V7 Lite ima manji ekran veličine 5 inča, 720p rezolucije, koji je takođe prekriven 2.5D staklom. I ovom telefonu je kućište izrađeno od metala. Čipset koji koristi je MediaTek MT6735P dok RAM memorija iznosi 2GB.

Glavna kamera ima 8MP, prisutan je i blic. Tu je i prednja kamera koja takođe ima 8MP. Interna memorija iznosi 16GB. Telefon podržava i memorijske kartice. Kapacitet ugrađene baterije iznosi 2.500 mAh.

ZTE je rešio da na ovaj model ugradi i skener otiska prsta.

Blade V7 Lite će se u prodaji pojaviti na proleće u Rusiji, Meksiku, Španiji, Nemačkoj i na Tajlandu. Cena će biti objavljena u narednom periodu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS