• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy S7 "pokidao“ iPhone 6s

Autor mondo.rs

Pogledajte koliko dobro izgledaju fotografije uslikane kamerom S7 telefona u uslovima slabijeg osvetljenja.

Iako neki misle da se Galaxy S6 i novi Galaxy S7 ne razlikuju mnogo, promeniće mišljenje kada budu videli kakve rezultate ostvaruje nova kamera, odnosno koliko je Samsung poboljšao sam kvalitet kamere. Ne samo da su fotografije bolje u lošim ulsovima, već je i autofokus mnogo brži.

Ovo je kompanija uspela zahvaljujući velikim f1.7 otvorom objektiva i novom tehnologijom pod imenom Dual Pixel. Sa novim Sonijevim IMX260 kamera senzorom koji prima više svetlosti koristeći 14μm piksele, Samsung kaže da je Galaxy S7 u stanju da „uhvati“ 95 posto više svetlosti od Galaxy S6 modela. Kamera telefona takođe koristi svih 12 miliona piksela koji se ponašaju kao fokus pikseli, opcija koja se obično sreće na profesionalnim DSLR fotoaparatima. Krajnji rezultat je mnogo brži autofokus koji je tri puta brži od autofokusa na Galaxy S6 telefonu, piše Phandroid.

I dalje ne verujete u ovo što ste pročitali? Kompanija je na MWC sajmu sve mogućnosti kamere pokazala u jednoj vema mračnoj prostoriji. Pogledajte video kako biste videli o čemu se radi.

Pratite nas, tražite #MobIT_MWC16 oznaku I budite na našoj Facebook, Twitter i Instagram stranici za video, slike i izveštaje sa najvećeg Sajma mobilne telefonije koji se održava u Barseloni. Budite uz nas!

Galaxy S7 vs S6 vs iPhone 6S: low light camera comparison
Izvor: Phandroid

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS