• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najpoznatiji jutjuber član terorističke grupe?

Autor mondo.rs

Jednim tvitom napravio je haos.

PewDiePie zbunio je i razbesneo fanove nakon što je pre nekoliko dana na svom Twitter nalogu objavio tvit u kom piše da su njegov prijatelj i on postali članovi ISIS-a.

Feliks Kjelberg poznatiji kao PewDiePie i njegov prijatelj JackSepticEye čije je pravo ima Šon Vilijam Mekloglin nisu još uvek odgovorili na pitanja koja ima je postavio sajt Mashable u vezi sa ovim tvitom.

Predstavnik Twitter-a je rekao pomenutom sajtu da kompanija ne komentariše naloge svojih korisnika iz bezbednosnih razloga.

ISIS komenatar se pojavio u seriji tvitova najpopularnijeg čoveka na YouTube-u. Nakon toga, nalog PewDiePie-a izgubio je „verified“ oznaku kojom su obeleženi svi zvanični nalozi na ovoj društvenoj mreži.

Kjelberg se izgleda šalio, nalog njegovog prijatelja je i dalje verifikovan. Međutim, njegovi fanovi nisu srećni zbog ISIS komentara.

Jedan broj korisnika počeo je da koristi #savepewdiepie haštag nakon što su pretpostavili da poznati gejmer na ovaj način traži pomoć.

Jula meseca su fanovi takođe bili zabrnuti za devetnaestogodišnjakinju, poznatu blogerku Marinu Rouz Džojs, kada je objavljivala video snimke za koje su fanovi mislili da na indirektan način moli za pomoć.

Pisalo se da je Džojs kidnapovana od strane ISIS terorista i da je organizovala „meetup“ događaj kako bi teroristi mogli da napadnu tinejdžere koji budu došli. Ona je kasnije rekla da je sve u redu, kao i lokalne vlasti koje su radile na slučaju.

Kjelbergov tvit se pojavio samo dan nakon što je njegova druga igra imena "Tuber Simulator" predstavljena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS