• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tech Hosted by Lanaco: IT lideri na jednom mjestu

Autor mondo.ba

Najveća regionalna multivendorska konferencija Tech Hosted by LANACO održaće se od 16.10. do 20.10. u LANACO Tehnološkom centru u Banjaluci.

Treći put za redom na jednom mjestu okupiće se najveće kompanije svjetske IT industrije, regionalne i domaće kompanije, te IT eksperte.

"U periodu od pet dana Bosna i Hercegovina će biti centar dešavanja strateški značajne teme Mega trendovi, u sklopu koje ćemo nastojati da damo odgovor na pitanje koliko proces  digitalne transformacije, a posebno njeni pokretači Mega trendovi, mijenjaju dosadašnje načine poslovanja i svakodnevnog života. Odgovor na ovo pitanje će pokušati u različitim programskim formama da pruže svjetske poznate kompanije kao što su: Microsoft, Oracle, Kaspersky, Fujitsu, Cisco, Veeam, Fortinet, HP, Schneider koje su i ove godine su sa nama", kažu organizatori.

U potpuno autentičnom formatu koji će biti definisan prisustvom najvećih brendova globalne IT industrije i mješavinom programskih blokova: prezentacija eksperata najvećih IT kompanija, tematskih panela, okruglih stolova i studija slučaja posvećenih kako usko prepoznatim grupama tako i najširoj javnosti kod nas i u regionu, zakoračićemo u budućnost, koja je suštinski već počela.

Učesnici će imati priliku da čuju najnovije informacije o jasno prepoznatim Mega trendovima i to posebno o: Big Data, Mobile, Social i Internet of Things (IoT). Ovo će biti od pomoći privrednicima da bolje razumiju suštinu aktuelne promjene, njen pravac i intenzitet, te da zahvaljujući tome vrše optimizaciju svog poslovanja i naprave iskorak ka liderskoj poziciji .

Kako je to već tradicionalno, konferencija će početi Studentskim danom, na kome će se uz prisustvo studenata, dekana, profesora, prorektora te IT lidera diskutovati o odnosu između univerziteta i promijena izazvanih dijelovanjem Mega trendova.

Konferencija će biti dobra prilika da se javnosti prezentuje novi proizvod kompanije LANACO koji je namijenjen sektoru malih i srednjih preduzeća, a biće distribuiran u tehničkom smislu modelom poslednje generacije koji polako postaje standard na razvijenim tržištima. 

Tematskom cjelinom „Digitalni fokus“ biće zatvorena ovogodišnja konferencija, a usmjerena je na uspostavljanje saradnje najvišeg nivoa u segmentu implementacije i korišćenja, te transfera znanja o različitim aspektima digitalne transformacije sa studentima i predstavnicima medija. 

Detaljnije informacije o ovoj konferenciji potražite na zvaničnoj internet stranici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS