• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Karolina Nojber“ najbolja predstava u Jajcu

Autor mondo.ba

Predstava „Karolina Nojber“ autora Nebojše Romčevića, u režiji Kokana Mladenovića, nastala u produkciji Narodnog pozorišta RS proglašena je za najbolju predstavu 38. Pozorišnih igara u Jajcu

 „Karolina Nojber“ najbolja predstava u Jajcu Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Na 38. Pozorišnim igrama BiH održanim u Jajcu od 29. juna do 7. jula, stručni žiri Festivala u sastavu Hasija Borić predsjednica, Ljubica Ostojić i Tina Laco članovi, za najbolju predstavu u cjelini proglasio je predstavu „Karolina Nojber“ autora Nebojše Romčevića, u režiji Kokana Mladenovića, nastalu u produkciji Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Reditelju Kokanu Mladenoviću pripala je i nagrada za najbolju režiju, za predstave „Karolina Nojber“ i „Sjećaš li se Doli Bel“ u produkciji Kamernog teatra 55 iz Sarajeva.

Nagrada za najbolju kostimografiju pripala je kostimografu Narodnog pozorišta RS Jeleni Vidović, za kostimografiju u predstavi „Karolina Nojber“. Nagradu za najbolju muziku osvojila je Irena Popović za muziku u predstavama „Karolina Nojber“ i „Sjećaš li se Doli Bel“.

Nakon devet festivalskih dana i šest odigranih predstava u takmičarskom dijelu Festivala, ali i bogatog pratećeg programa, dodjelom nagrada u nedjelju 7. jula, zavjesa na ovogodišnje 38. izdanje najstarijeg pozorišnog festivala u BiH je spuštena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop